maanantai 26. joulukuuta 2016

Joululahjat

Tänä jouluna sain neulottua kolme lahjaa lähipiirin lapsukaisille. Vaikka neulomukset ovat pieniä niin kooltaan kuin määrältäänkin, niin kyllä näistä stressin sai aikaiseksi jättämällä neulomisen mahdollisimman lähelle jouluaattoa.


Veljenpojalle toivottiin lapasia, ja Moggiesit ovat olleet neulejonossa jo pitkään, Itseasiassa yksi pari löytyy keskeneräistenkin kasasta, enkä todellakaan ihmettele, miksi se sinne on jäänyt. Nämä ovat vähän liian haastavat minun kirjoneuletaidoilleni. Langanjuoksut ovat pitkiä, neulejälki on kaikkea muuta kuin tasaista pingotuksenkin jälkeen ja näitä nyt oli vaan todella hidas neuloa.


Mutta on ne silti ihanat! Niin kuin kissat aina on! Harkitsen jopa tekeväni ne keskeneräisetkin loppuun. Lankana muuten Dropsin Alpaca, jota on hyvä olla aina jemmassa muutama kerä mahdollisimman monessa värissä.


Tytöille (sekä omille että naapurin) tein joskus kissa- ja kettuaiheisia huiveja. Ne ovat edelleen olleet kovassa käytössä, joten ajattelin tehdä samalla idealla kummipojille sekä kissan että Haisulin. Haisulin naaman kanssa oli haasteita, mutta kyllä se Haisuliksi tunnistettiin. Näissäkin molemmissa Dropsin Alpacaa. Kissassa kaksinkertaisena ja Haisulissa Alpacan kaverina pörröistä Schachenmayrin Braziliaa.

16 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lapaset! Ja suloisia on kauluritkin. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kauniita neuleita voi tehdä pojillekin olematta lainkaan tyttömäisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Suloisia neuleita! Ja ihan supersuloinen Haisuli!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat! Haisulista tuli kyllä parempi kuin odotin, sillä vaiheessa sitä kommentoitiin jopa majavaksi! Aika monet neuleet menevät muuten jopa samoissa väreissä niin tytöille kuin pojillekin.

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten mahtava tuo haisuli-huippa on!Juuri haisulimaisen ilkikurisen näköinen;D

  VastaaPoista
 6. Haisuli on todella vakuuttava! Ja juu, Dropsin Alpacaa ei voi olla liikaa :-)

  VastaaPoista
 7. Ihania! :) Kirjoneulelapaset ovat kyllä ihanan paksut ja lämpöiset. :)

  VastaaPoista
 8. Eikä, ihan mahtava haisulihuivi!! Meillä asuu pieni haisuli-fani, joka ihastuisi ikihyviksi vastaavasta, pitääpä laittaa muistiin :)

  VastaaPoista
 9. Ihania joululahjoja olet tehnyt <3 Tuo Haisulihuivi on kertakaikkisen ihastuttava! Hyvää alkanutta vuotta 2017 :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat nuo kisulapaset. Voin vain kuvitella mikä homma noissa lankajuoksuissa on ollut... ja voi ei noita huiveja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...