torstai 19. tammikuuta 2017

Tupsupipot

Vuosi 2017 on alkanut nihkeästi. Aamuisin olisi ihana jäädä sänkyyn, vetää peitto korville ja olla vain rauhassa. Mutta koska se ei ole oikeassa elämässä mahdollista, päätin pitää pienen tauon blogimaailmasta ja instagramista. Mietiskelin jatkanko ja jaksanko raportoida, mutta täällä sitä taas ollaan.


Neulonut olen entiseen malliin. Tähän vuoden alkuun näitä oikeasti tärkeitä, eli tyttöjen toiveita. Tein molemmille tytöille pipot kierretyllä joustinneuleella. Ihastuin Snurressa esillä olleeseen pipoon, ja neuloin samanlaiset tytöille. Vaalea lanka on Sandnes Garnin Alpakka/Ullia ja harmaa Lang Yarnsin Merino 120 Superwash lankaa. Tyttöjen päähän sopivat pipot tulivat 3,5 mm puikoilla ja 106 (vaalea) / 110 (harmaa) silmukalla.


Yksinkertaisen mallin kruunaa tupsut. Tekoturkistupsut tilasin Paapolta.  Langanjämistä neuloin vielä raitalapaset. Liian suuret tytöille, joten taidan ottaa ne itse käyttöön. Ihanaa päästä jämistä heti eroon, tätä pitää harrastaa useamminkin.

18 kommenttia:

 1. Kannattaa tallettaa ihanat, hienot, vaivalla tehdyt työt talteen netin syövereihin. Sulla on upeat kuvatkin aina. Eli jaksa jatkaa :)

  Nuo pipot tupsuineen ovat tyyliikäät ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Se on kyllä totta, että jotenkin ne valmiit työt olisi dokumentoitava. Ilman ravelryä tuskin osaisin olla, ja samalla vaivalla kuvat voi siirtää blogiinkin asti.

   Poista
 2. Ihanat pipot! Sain juuri puikoilta yhden pipon valmiiksi ja nämä nähtyäni tuli ihan plääh olo.
  Onneksi päätit jatkaa raportoimista blogiisi! Niin paljon kauniita töitä, ihana vain selata mutta myös mahtava inspiraation lähde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varis! En uskotaan, että sinun piposi on yhtään plääh :) Mutta vielä sitä itsekin yllättyy, miten yksinkertaisilla jutuilla saa kaunista aikaiseksi.

   Poista
 3. Hienot pipot, pakko kokeilla. Toivon että jatkat bloggaamista. Mukavaa talven jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kovasti yritetään. Välillä vähän rimaa hipoen ja kännykkäräpsyillä, mutta parempi niin kuin ei mitään. Mukavaa talvea myös sinulle!

   Poista
 4. Somat pipot, kaunista tuo kierretty joustinneulepinta! Toivottavasti jatkat bloggaamista, kauniita käsitöitäsi on aina kiva tulla tänne katselemaan ja ihastelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uutar! Tuo kierretty pinta on minustakin kaunista. Ja jos vain oikeat neuloo kiertäen, tuon neulominen ei juurikaan eroa tavallisesta joustinneuleesta. Neuleen ulkonäköön se kuitenkin vaikuttaa paljon!

   Poista
 5. Tuota alkuvuoden nihkeyttä on ilmassa täälläkin, mutta eiköhän se tästä helpota, toivotaan ainakin.
  Mainiot peruspipot, joista nuo tupsut tekee ihan supersöpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tämä tästä:) Tupsut on kyllä söpöt ja niitähän voisi vaikka vaihtaa päivittäin (nappikiinnitys), jos olisi useampaa eri väriä!

   Poista
 6. Ihanat pipot ja lapaset. Kyllä se nihkeys pian kaikkoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevättä oli jo ilmassa tänään, kyllä aurinko tekee ihmeitä:)

   Poista
 7. Niin kauniit ja herkät. Ihastuttavat kuvatkin. Onneksi nihkeydestä huolimatta päivitit. ❤

  VastaaPoista
 8. Niin kauniit ja herkät. Ihastuttavat kuvatkin. Onneksi nihkeydestä huolimatta päivitit. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän päästä taas entiseen rytmiin:) Neuleita ja virkkuitahan täällä syntyy melko reippaalla tahdilla.

   Poista
 9. Ihanat pipot. Toivottavasti jatkat edelleen bloggaamista, sulla on niin ihania töitä täällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Ainakin toistaiseksi päätös jatkaa on tehty. Keävättä kohti tämä ei niin työläältä tunnukaan, kun valoakin riittää valokuvia varten.

   Poista
 10. Suloisia neuleita! :) Todella raikkaat ja kauniit kuvatkin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...