sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Syyskukkia


Titityyn / Tukuwoolin Tiina kyseli syksyllä instagramissa halukkaita testineulojia Syyskukkia-lapasille. Ilmoittauduin innokkaana mukaan, sillä ihastuin samantien lapasten kauniisiin yksityiskohtiin. Taidetta, sanon minä! Tiinan neulomat oranssit lapaset ovat väriltäänkin upeat, ja teki mieli rynnätä lankakauppaan ostamaan Tukuwoolin uusia sävyjä omiinkin lapasiini. Mutta kerrankin kuuntelin järjen ääntä, ja poimin omasta varastosta korkkaamattoman vyyhdin. Kauniit tuli näistäkin, mutta saatanpa vielä neuloa toisen värikkäämmän parin.


Syyskukkia-lapasten ohje löytyy tällä viikolla ilmestyneestä Laine Magazinesta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen lehti, jonka parasta antia ovat artikkelit neulesuunnittelijoista sekä tarkkaan valitut neuleohjeet. Eikä ne matka- ja ruokajututkaan nyt niin paha turn off ollut, mitä etukäteen pelkäsin (näin keittiötä välttelevän neulojan mielestä).

11 kommenttia:

 1. Nää on kyllä upeat ihan minkä värisinä vaan!

  VastaaPoista
 2. Nätti malli eittämättä. Hyvä Titityy! Muutekseen jäin ihmettelee tuota Laine magazinea. Ravelryssä näytti että vain kaksi (2) mallia koko lehdessä. Että enemmän siis yleistä hömpänpömppää ja vähemmän neuleita? Koska luulin että kyseessä neulelehti minkä ympärille se kaikki muu hömppä rakentuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleita on lehdessä noin kymmenisen, mutta ne eivät taida vielä kaikki olla ravelryssä. Tosi kivasti valikoidut neuleohjeet, joista löysin ainakin itse useamman mieleisen. Ei siltikään pelkkä neuleohjeiden kokoelma vaan artikkeleita myös runsaasti. Paljon mielenkiintoista luettavaa, olen päässyt vasta puoliväliin:)

   Poista
 3. Ihanat! Aloittelen täällä juuri omia Syyskukkia...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...