sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syyslomalla


Syyslomalla lapset nauttivat lumesta. Sitä tuli niin reippaasti, että kaikkea mahdollista päästiin kokeilemaan: pulkkamäkeä, liukureita, lumiukon tekemistä. Matkaneuleitakin oli mukana riittävästi, joten minä neuloin ja virkkasin. Kolmen päivän "talvi" oli hauska kokea, mutta kotiin oli kiva tulla jatkamaan vielä lumetonta syksyä. En ole vielä valmistautunut tekemään juoksulenkkejä talven keskellä. 


Keskeneräisten neuleiden esittely jatkuu, sillä valmistakaan ei ole. Villavyyhdin neulekerhon tämän syksyn ensimmäinen neule on ylittänyt jo puolivälin. Tarkkasilmäinen näkee langan seassa pienenpieniä helmiä, melkein langanvärisiä.


Tämä virkattu olohuoneen valaisin onkin lähes valmis. Pientä muotoilua vielä ja esittelen sitten jotain aivan ihanaa tai järkyttävää. Toivotaan ensimmäistä, sillä käyttöön tämä tulee olipa lopputulos millainen tahansa.


Nuvem eteni hyvin automatkoilla, mutta onhan se hidas kuin mikä. En osaa neuloa kahdella pyöröllä yhtä aikaa, sillä puikkojen väliin tulee väkisinkin löysiä silmukoita. Vaikka kuinka kiristelen. Missähän on vika? Muuten neule olisi niin aivotonta neulottavaa, mutta nuo löysät silmukat tympii jokaisella kerroksella.

Tästä se arki taas alkaa! Tiedä vaikka olisi ensi kerralla jotain valmistakin esiteltävänä.

5 kommenttia:

 1. odotan kuvia tuosta keskimmäisestä valmiina! näyttää mielenkiintoiselta. Ite en ikinä saisi mitään lampunvarjostimia aikaiseksi kun amigurumin virkkaaminenkin on siinä ja siinä... Mutta mukavahan muiden virkkauksia on ihastella:-) on teillä muuten lunta! huhhuh. täällä onneksi satoi ihan ina, joka suli samantien pois. ei siis vielä lunta tänne (tosin nyt on -7 pakkasta, mut ei kai se talvi ihan vielä kuitenkaan - eihän?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei vielä talvea, justhan se syksykin tuli:) Lumet jäi onneksi Pohjois-Karjalaan, vaikka on täällä Espoossakin kylmä.

   Tänään olisi tarkoitus sekoitella mömmöt varjostimen kovettamiseen, jos vaan illalla jaksaa:)

   Poista
 2. Kauniita tekeillä olevia!!! Tuo pitsinen neule kiinnostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota pitsistä olenkin innolla neulonut, kun pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan helmien laittoa neuleeseen:). Hauskaa hommaa!

   Poista
 3. Tuollaisen 3 päivän talven vielä kestäisikin! :) Ihania töitä tulossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...