sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Parveketuikkuset


Ihana viikonloppu takana! Sain aloitettua pari uutta projektia, vaikka olisi ehkä pitänyt tehdä niitä vanhoja valmiiksi. Mutta minkäs teet, kun ideoita on hurjasti ja aikaa niiden tekemiseen aivan liian vähän. Mitään en näistä uusistakaan saanut kovin pitkälle, mutta yhden nopean pikkujutun voin kuitenkin esitellä. Parin minuutin hommaan tarvitsin Bilteman reilun euron aurinkokennotikkuja (tikku on tässä vaiheessa jo napattu irti), pilttipurkkeja ja Teippitarhan pitsiteippiä.


Isommissa lasipurkeissa nuo aurinkokennot ei olisi niin möhkäleen näköisiä, mutta sillä mennään mitä kotoa löytyi.


Lopputuloksena näppärä iltavalaistus parvekkeelle. 

Yritin kovasti googlettaa ja selasin lukemattomia blogeja, mutta en löytänyt juuri sitä blogia, mistä tämän idean nappasin. Kertokaapa jos tiedätte, niin linkitän tänne.

12 kommenttia:

 1. Hauskoja! Pitsivalo ja -varjot näyttävät varmasti kauniilta. :)

  VastaaPoista
 2. Nättejä.:) nayttävät varmasti ihanalta pimeässä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania!! mäkin tahdon tuollaisia kasan terassille. taidan napata idean käyttöön...:-)

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan ihania! Nyt vaan miettimään mihin saisin laitettua moisia, kun ei ole parveketta eikä oikein pihaakaan :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana idea! Harmittelin justiin, kun messuilta ostin Teippitarhan teippejä enkä sitten tullut ostaneeksi tuota pitsiteippiä. Nyt on tullut mieleen vaikka kuinka monta paikkaa mihin sitä voisi käyttää. Pilttipurkkeja minäkin ajattelin, mutta ihan perinteisiksi kynttilätuikkukipoiksi. Ja kylppärin ikkunaan.

  VastaaPoista
 6. Ompa ihana idea! Laitoin juuri kaikki aurinkokennovalaisimet varastoon...täytyy pitää mielessä tuo, jos vaikka toisi jonkun sisälle :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea, jos saisi itsekin toteutettua!

  VastaaPoista
 8. Aivan mainio idea!!! Että tuollaisiakin löytyy.....

  VastaaPoista
 9. Vihdoinkin pilttipurkki-idea mitä mäkin voisin käyttää. Mua on nimittäin alkanut oikeasti pelottaa oikeiden tuikkujen lämpeäminen. Johtuisko sukuun ilmestyneistä palomiehistä. Niin ihania kun ne lasipurkkien päälle virkatut pitsit onkin, niin uskaltaisi sellaisessa kupissa tuikkua polttaa. Mutta nuo aurinkokennovalot voisin sellaiseenkin laittaa.

  VastaaPoista
 10. Ihana idea! Piti heti käydä katsomassa Bilteman sivuilta, millaisia nuo tikut ovat. Taitaa tulla siihen puotiin asiaa...

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanista kommenteista! "Polttelen" näitä kynttilöitä paljon mieluummin parvekkeella kuin perinteisiä :). Kissa- ja lapsiperheessä tuntuu paljon turvallisemmalta eikä tarvitse olla koko aikaa vahtimassa.

  Tänään latasin näitä ihan lampun alla ja jätin tuikkuset sen jälkeen loistamaan olkkarin pöydälle. Pitää ehkä käydä hamstraamassa valoja lisää Biltemasta....

  VastaaPoista
 12. Voi miten kivat pitsiset parvekevalot!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...