torstai 7. heinäkuuta 2011

Verho


Sinisen Aura-maton kaveriksi tarvitaan jotain muutakin sinistä makkariin. Pinkki paperinaruverho (mitä ihmettä olen edes miettinyt, kun tein siitä joskus pinkin...) saa väistyä. Pitkään mietin ja pyörittelin käsityökeskuksessa erilaisia värejä ja mietin raidallistakin mallia, mutta päädyin kuitenkin yksiväriseen.


Verhon koristeena on kuitenkin sinistää. Kukkanaru samalla idealla kuin tein aiemmin kukkakorun. Tällä kertaa vain reippaasti pidempi, n 3 metriä 6 mm koukulla virkattuna.


Hieman epämääräisiä kuvia ikkunaa vasten kuvattuna, mutta taidot ja kamera ei parempaan riitä. Idea kuitenkin selvinnee. Neuloin 8 mm puikoilla verhoa n. 1,8 m ja kosteana venytin sen melkein mittaansa. Aiemmasta oppineena tiesin, että verho venyy vielä reippaasti kuivumisen jälkeenkin. Annoin sen roikkua vähän aikaa tuolinnojalla, ja yllättäen mittaa olikin taas 30-40 cm lisää. Pikkaisen tuli silti ylimittainen, mutta ei voi mitään.


Kukkaketjun ompelin kiinni verhoon ja jos joskus taas kyllästyn siniseen tai haluan vaihtelua, niin riittää että otan kukat irti ja vaihdan uuden koristeen tilalle.

4 kommenttia:

 1. Onko tuon sinisen kukkanarun alla kuvassa valkoinen matto vai mikä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkanarun alla näkyy paparinarusta neulottu paneeliverho, virkattu kukkanaru on kiinnitetty siihen. Matto on lattialla verhon edessä:)

   Poista
 2. Tarkoitin noita ylempiä kuvia :) On kyllä nätti verho. Innostuin kans, jos kokeilis itsekin kutoa tommosen paperinaruverhon. Tilasin eilen värkit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tajusin:) Se on sellainen iso lattiatyyny, jonka päällisen neuloin matonkuteesta.

   Tsemppiä projektiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...