keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pussukka

Huomasin, että tarvitsen pikkupussukan meikeille. Piipahdimme pikaisesti Turussa. Esikoinen innostui Turun linnasta ja nuorimmainen Muumeista. Minä virkkailin pussukkaa aina, kun auto liikkui.


Ihan peruskiinteillä, paitsi nappien kohdalla pitkiä pylväitä. Vaikka luulisi, että osaisi jo tällaisen nopeasti väkertää, niin piti purkaa pariin otteeseen. Ensin tuli liian iso, sitten tuo läppä ei toiminut kun tein siihen erilliset renksut napeille.


Napit ostin samalla matkalla Lankabaarista. Ja kun olin ihan Turussa asti lankakaupassa, niin mukaan tarttui pari lankakerääkin. Odotin Lankabaarin olevan vähän isompi liike, kun onhan siitä ollut juttua lehdissä ja telkkarissa. Se oli kuitenkin muuttanut jossain vaiheessa pienempään tilaan, eikä siellä hirveästi ollut valikoimaa.


Pussukan toiselle puolelle virkkasin tällaisen kuvion. Ohje löytyy täältä, tosin tein tähän vain kolme kerrosta. Pussukan okrankeltainen väri on mielestäni tosi kaunis. Tätä väriä tulee ehdottomasti lisää kotiin, ja miksei itsellekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...