sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Moda 4/2011


Reilu viikko sitten innostuin siivoamaan lankavarastoja, kun etsin sopivia jämälankoja Sanna Vatasen pyörylöihin. Entiset patalaput on toimivia, mutta niin tylsän värisiä. Tätä ohjetta oli siis pakko kokeilla.
Hyvä jämälankatyö, mutta pitäisi varmaan tehdä vielä taakse toinen tiiviimpi kerros. Tällaisenaan menee paremmin pannunalusena.


Toinen ihanuus oli tämä neulottu matto. Minulla on ilmeisesti joku pakkomielle näihin mattoihin, kun samantien unohdin langanostolakon ja lähdin Menitaan ostamaan villamattolankoja. Makkarissa on vielä yksi nurkka, jonne tämä mahtuu.


Olisi varmaan parempiakin tapoja aloittaa kirjoneuleet kuin tällainen paksu matto. Tulee tosi epätasaista pintaa ja kaikki silmukat ei edes näy kokonaisina tässä vaiheessa. Kai ne tasoittuu sitten kun pingoittaa valmiin maton mittoihinsa?

2 kommenttia:

  1. oijoi, tuota mattoa minäkin kuolasin! hatunnosto, kun jaksoit aloittaa noin ison projektin :) pingottaminen antaa paljon anteeksi, mutta siistiltähän tuo jälki näyttää jo nyt!

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä edistyy hitaanlaisesti, vaikkei tämä mikään loputon projekti olekaan. Eniten ärsyttää langat, jotka on koko ajan solmussa. Pitäisi olla pieni apulainen niitä selvittelemässä:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...