tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kirjekuori


Tällä viikolla tehtävälistalla on pieni, virkattu lahja. Ensimmäiseksi kuitenkin valmistui tämä kaunis kirjekuori, jossa lahja toimitetaan perille.Ohje täällä, jos sellaista tarvitsee. On nimittäin erittäin helppo ja nopea tehdä. Ohjeesta poiketen virkkasin neliönmallisen palan, jonka taivuttelin kirjekuoren muotoon. Pellavalangasta tein kukkasen ja nuo viipsukkeet, jolla kuoren saa suljettua.

Ihanaa, kun blogiini on tullut uusia lukijoitakin! Olen aika huono tuomaan blogiani missään esille, joten kivaa, kun tänne jotain kautta eksytään. Jälleen kerran yksi juttu, jossa voisi petrata, kun olisi sitä aikaa....

5 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava! Olen tässä kaksi iltaa tehnyt samanlaista, joka tosin hieman muutti matkalla muotoaan. Olen nimittäin juuri korttikukkaron tarpeessa (edellinen oma tekemäni päätyi ulkomaan reissulla varkaiden käsiin). Kunhan saan oman tekeleeni kuvattua ja julkaistua omassa blogissani, linkitys tänne sinun ihanaan blogiisi on varmaan ok? Tähtikuvioinen kukkarokin on mietinnässä, hieman isommassa koossa vain.

  VastaaPoista
 2. Linkitys on ok tottakai! Tulen sitten vastavierailulle katsomaan, mitä ihanaa olet saanut aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Virkkasin neliönmallisen läppälaukun, josta tulikin hieman liian löperö. Löytyisikö ideaa laukun "ryhdittämiseen".
  t. Tötterö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan apua jos laukkuun ompelisi vuoren? Itse olen onneton ompelukoneen käyttäjä, mutta se nyt tulee ekana mieleen. Virkatuilla laukuilla kun tuntuu olevan tapana lörpähtää vielä lisää käytössä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...