sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

ValoaAlkutilanne oli tämä. Tyttöjen huoneeseen piti saada uudet seinälamput ja löysin tähän projektiin sopivat lamput kirpparilta.


Maalia pintaan ja sitten paperinarusta varjostin virkaten. Paperinaru on vähän paksumpaa kuin aiemmat käyttämäni, joten se pitää myös paremmin muotonsa. Yhdestä vyyhdistä riitti kahteen varjostimeen ja jäi vähän ylikin. Tässäkin vain kiinteitä silmukoita 6 mm koukulla. Helppo siis tehdä, paitsi sormet joutuu koville kun naru on sen verran jäykkää virkata.


Ja parasta on se, miten valo heijastuu seinään varjostimen läpi.

Jos näitä tekisi vielä lisää, niin seuraavat varjostimet yrittäisin tehdä vähän pienemmäksi ja voisinpa kokeilla raidoitustakin. Tärkeintä tietenkin, että tytöt tykkää ja parilla pienellä jutulla on saanut paljon kivaa lastenhuoneeseen.

2 kommenttia:

  1. Hienoja juttuja olet taas tehnyt! Ihanat virkatut taskut (olen itsekin haaveillut sellaisista), kivat matot ja lamppu! Paperinarun virkkaus ei tosiaan ole mitään maailman rentouttavinta puuhaa, mutta kivaa jälkeä sillä kyllä tulee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Paperinarua voisi tosiaan käyttää enemmänkin, mutta antaa käsien välillä levätä. Jopa matonkudetta virkkaisi mieluummin, kun se ei hankaa ihoa rikki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...