perjantai 22. huhtikuuta 2011

Vihreä tyyny


Kotona on ollut jo jonkun aikaa pari 50 x 50 sisätyynyä. Vihdoinkin toinen näistä sai päällisen!Uusimmassa 101 ideaa -lehdessä oli Novitan ohjein ja langoin tehty muutama erilainen tyynynpäällinen. Varsin nopea ja helppo projekti, sillä tämä on neulottu 4-kertaisella Isoveljellä ja paksuilla puikoilla.


Lehden ohjeesta poiketen tein päällisestä hieman pienemmän ja lisäsin siihen napit, jotta voin myöhemmin pestä päällisen tai vaihtaa sisätyynyn. Joko meillä on aina huonolaatuisia sisätyynyjä tai sitten niin kovassa kulutuksessa, että litistyvät jossain vaiheessa ihan olemattomiksi. En lähtenyt etsimään tähän sopivia nappeja, vaan virkkasin mustat muovinapit tuollaisten rinkuloiden alle piiloon. Frida Pontén Virkkauksen ilo -kirjassa on siihen ohje, mutta onnistuu kyllä helposti ilmankin.


Varsin muhkea tyyny. Toinen sisätyyny taitaa kyllä saada päällisen virkkaamalla. Vihdoinkin yksi iso virkkausprojekti on valmiina, joten mietinnässä juuri, mitä virkkaisi seuraavaksi. Olisikohan sitä jo intoa virkata erilaisia ruutuja...?

3 kommenttia:

  1. Vieläkö muistat paljonko tähän meni lankaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistanut, mutta tarkistin ohjeesta:) Ohjeen mukaan tarvitaan 800 g Novitan Isoveljeä, ja tosiaan nelinkertaisena neulotaan 15 mm puikoilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...