keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Mummokorit


Raitamatosta jäi kuteita jäljelle vaikka kuinka. Pakkohan niistä on jotain tehdä, joten virkkailin muutaman korin näin alkuun. Tämä malli on aivan ihana ja ohje löytyy täältä. Tuo isoäidinneliöstä tuttu kuvio antaa korille ihan uutta ilmettä verrattuna aikaisempiin peruskoreihini. Ja näitä kerkeää tehdä illassa pari.


Pinkit meni tyttöjen huoneeseen lelukoreiksi. Tämä pienin on lähes kokonaan tehty ohjeen mukaan. Suurempaan tein pohjaan ja reunoihin enemmän kerroksia. 


Ja vihdoinkin sain tehtyä olkkariin lehtikorin kesyttämään käsityölehti, -kirja ja -ohje kaaoksen. Tähän tein pohjan kiinteillä silmukoilla ja sitten reunat pylväillä ohjeen mukaan.


Kaunis ja kissakin tykkää.

4 kommenttia:

  1. Koreissa on ihanat värit ja ne vaikuttavat täydellisen käteviltä. Ihailen myös aiemmin tekemääsi aaltoilevaa päiväpeittoa, erittäin kaunis. Miten oikein ehdit tehdä noin ison työn?

    VastaaPoista
  2. Yllätyin kyllä itsekin kun peitto valmistui niin nopeasti! Malli oli sen verran yksinkertainen, että tein sitä paljon iltaisin telkkaria katsellessa. Välillä pidin taukoa pidempiäkin aikoja, kun alkoi kyllästyttää. Tässä ei onneksi tarvinnnut vielä lopuksi liittää mitään ruutuja yhteen...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...