sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Wetterhoffilla


Sain kutsun Hämeenlinnaan Wetterhoffin talolle bloggaribrunssille. Päivän ohjelma make & take -työpajoineen oli sen verran kiinnostava ja VR:n junaliput edulliset, ettei minua olisi pitänyt mikään sieltä poissa. Olin kerran aikaisemmin käynyt Wetterhoffin talossa (koska lankakauppa), mutta silloin jäi huomaamatta, että talossa on eri alan käsityöläisiä ja myymälöitä kolmessa eri kerroksessa.


Päivä alkoi rennosti brunssilla, jonka ohessa imagokouluttaja ja Prinsessakoulun rehtori Isa Karlsson esitteli meidät ja opetti hoviniiauksen perusteet. Saimme kukin prinsessatodistukset ja uuden arvonimen myötä pääsimme kiertämään taloa ja tutustumaan erilaisiin käsityöpajoihin ammattilaisten johdolla.


Jenni Saksa Designin huopakorut olivat tuttuja käsityömessuilta, joten hänen pajansa oli yksi niistä, joihin halusin ehdottomasti osallistua. Jennin johdolla askartelin harmaat huopakorvikset, jotka sattumalta kävivätkin hyvin yksiin goodiebagistä löytyneeseen kaulakoruun.


Koruverstas Klovan pajalla sain tehdä kuparilaatasta korun. Vaihtoehtoja koristeluun olisi ollut vaikka kuinka, mutta päädyin hätäpäissäni naputtelemaan laattaan tyttöjen alkukirjainten mukaan S- ja V-kirjaimia. Tästä tuli tällainen harjoituskappale, mutta käyttöön se tulee kuitenkin - joko koruna tai avaimenperänä.


Ihana-lehden pajalla askarreltiin vanhoista kirjansivuista näyttävän kokoisia paperikukkia. Omani selvisi junamatkasta melkein ehjänä kotiin asti. Kiva koristeluidea vaikka kesän juhliin! 

Tarjolla olisi ollut myös tutustumista koukkuneulontaan, kirjansidontaan ja ryijyn tekemiseen. Taloa kierrellessä ja työpajoissa touhutessa aika meni niin vauhdilla, etten kerennyt kaikkeen osallistua ja kamerakin oli suurimman osan aikaa laukussa. Sitä sainkin jälkikäteen harmitella.


Mutta oli ihana nähdä ihmisiä tuttujen blogien takaa ja ai että, nautin niistä työpajoista! Goodiebag oli häkellyttävän runsas ja sieltä löytyi mm. upeita koruja (Cobblerinan nahkakorvikset!), sydänkoukku, muistikirja, uusin Ihana-lehti ja Herkkumaan lakkahilloa. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut päivä ja kiitokset siitä Wetterhoffin lämminhenkiselle porukalle! Eiköhän me kesällä nähdä uudestaan.

6 kommenttia:

 1. Olipa hauska tavata vihdoinkin!
  Nappasit mukavia kuvia tapahtumasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään toistekin! Onneksi edes muutaman kuvan muistin napata siinä tohinassa:)

   Poista
 2. Oli varmasti mukava tapahtuma, kivoja kuvia - ja kiva laattakoru!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Kyllä Wetteri on aina Wetteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hämeenlinna on oikeastaan aika kiva päiväretkikohde näin pk-seudulta käsin:) Ajattelin kesällä houkutella koko perheen mukaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...