keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Sticks and Steel


Vielä yksi Veera Välimäen Bespoke-kokoelman neule! Sticks and Steel on kokoelman paksuin neule. Kaunis ja yksinkertainen malli, jota ihastelin Veeran päällä Wanhan Sataman messuilla keväällä.  


Takki aloitetaan neulomalla sileä osuus ylhäältä alaspäin. Hihoihin ja helmaan neulotaan muutama kerros ainaoikeaa. Lopuksi poimitaan silmukat kaulusta varten, joka neulotaan ainaoikealla ja lyhennetyillä kerroksilla muotoilemalla. 


Kevät tuli sellaisella vauhdilla, etten ole juurikaan päässyt pitämään tätä päälläni. Se on nimittäin lämmin! Mutta eiköhän juhannuksena viimeistään ole kiva kääriytyä tähän, jos meinaa ulkona grillailla. 


Neuloin takin mittojen mukaan, sillä jos kerran neulon paksun ja lämpimän takin niin lämmittäköön sitten kunnolla. Olen sen verran lyhyt, että paidat ja takit on neulottava lyhyemmäksi, jos haluan niistä sen mittaiset kuin on tarkoitus. 


Lankavalinta ei tällä kertaa mennyt ihan nappiin. Olin ostanut jo aiemmin paitamäärällisen Dropsin Airia, ja olin innoissani kun pääsin testaamaan sitä tässä projektissa. Lanka on karheaa ja höttöistä neulottavaa. Suurin ongelma on kuitenkin sähköisyys. Voin kuvitella, että talvipakkasilla tukka nousee pystyyn, kun tätä takkia käyttää:). Lopputulos on kuitenkin pehmeä ja väri on kaunis.

6 kommenttia:

 1. Neulomasi Bespoke-kokoelman neuleet ovat kyllä toinen toistaan ihanampia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja olipas ihanaa nähdä tänään :)

   Poista
 2. Ihana! Sä olet tainnut neuloa suurimman osan tuosta kokoelmasta! Toinen toistaan ihanampi on olleet kaikki mitä olet neulonut! Ja juu juhannuksena on varmasti käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika monta on tullut neulottua:) Mutta voisin neuloa loputkin. Nyt tarttee kyllä kesälle jotain ohuempaa, pitsivahvuiset langat on kaivettu esille:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...