perjantai 6. toukokuuta 2016

Pavement


Pavement on enemmän kuin ensisilmäyksellä uskoisi. Yksinkertaisesta mallista löytyy kiinnostavia yksityiskohtia. Raglan-lisäykset korostavat olkapäitä, paitaa reunustaa ainaoikeaneulos ja helma on kaareva. Malli on myös hieman laatikkomainen, joten se on todella mukava päällä.


Kuten Morningside, tämäkin paita on neulottu suositeltua puikkokokoa isommilla puikoilla (4,5 mm). Neulos on ilmavaa ja paita valmistui nopeasti. Lankaakin kului reippaasti alle kolme vyyhtiä.


Värin suhteen vaihtelu virkistää, joten päädyin tällä kertaa mustaan. Tosh Merino Lightin sävy Onyx on kauneimpia mustia, mitä tiedän. Taidan haluta tätä samaa lankaa vielä yhden paidallisen.Paidasta tuli yksi kevään parhaista toimistoneuleista. Tämä päällä olen taapertanut töihin yksi jos toinenkin aamu. Eiköhän tämä ajaton malli ole käytössä vielä pitkään.


17 kommenttia:

 1. Ihana neule! Minunkin on ihan pakko saada tuollainen.

  VastaaPoista
 2. No on ihana! Ihan täydellinen malli ja väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) tätä mustaa ei ollut yhtään tylsä neuloa.

   Poista
 3. Todella kauniita nämä kaikki tästä kokoelmasta neulomasi paidat. Todella kaunis musta ja paita sopii sinulle todella hyvin.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä! Mä haluun kans mustia neuleita! Miten ko. lanka kestää paitana? Se tuntuu niin herkältä neuloa, etten oo uskaltanut ees ajatella muuten kuin huivina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että toimii hyvin paitalankanakin! Tässä ei vielä mitään merkkejä käytöstä, mutta eipä tämä vielä pitkään olekaan ollut valmiina. Käsinvärjätty musta on kaunis :)

   Poista
 5. Aivan ihana! Tykkään erityisesti tuosta kaarevasta helmasta. Pavement on ehkä pakko neuloa... :)

  VastaaPoista
 6. Klassikko ja upea sellainen .

  VastaaPoista
 7. Tää on niin, niin hieno. Se malli, johon ekana iskin Bespokessa silmäni ja jonka aion laittaa puikoille vielä tässä kuussa. Tämän vuoden toukokuussa, tarkennan. Ja sun versio on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on! Nyt kun aloitat niin viimeistään syksyksi saat hienon paidan:) Saatanpa minäkin räväyttää ja tehdä toisen ihan jostain muusta väristä kuin harmaasta tai mustasta...

   Poista
 8. Ovatko Veera Välimäen ohjeet ravelrystä ostettaessa suomenkielisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veeran ohjeet on englanniksi. Sitä ei kannata kuitenkaan säikähtää. Opettelin itse neule-englannin Marjut Katajalan sanaston avulla. Ohjeissa ei ole kuitenkaan mitään liian vaikeaa, joten muutaman lyhenteen opettelu auttaa jo pitkälle.

   Poista
 9. Totisesti tyylikäs paita, klassikkoainesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...