lauantai 24. elokuuta 2013

Lieka kaulaan


Neiti tokaluokkalainen taisi olla aamulla enemmän kuin yllättynyt, kun löysi uuden kännykkäpussin olkkarin pöydältä. Tilaus kännykkäpussista kun tuli jo vuosi sitten. Ilmeisesti odotus palkittiin, sillä sen verran innolla pussukka otettiin vastaan. Ihan peruspussukkahan tämä on nepparikiinnityksellä ja pikkutaskulla, eikä tekemiseenkään mennyt kauan. Kimalteleva kaulanauha löytyi Tigerista. 


Enemmän olen tainnut tuskailla sitä, että pitäisi tehdä. Etsiä langat, koukku ja ottaa mitat. Nyt en voinut enää vitkuttaa, kun neidin reviiri on kasvanut ja joku pussukka sille kännykälle tarvittiin. Sen verran hieno pussukasta tuli, että nyt olisi jo uusi tilaus jonossa. Onneksi aikaa tekemiseen annettiin puoli vuotta.

8 kommenttia:

 1. Kyllähän tuossa kelpaa kännykkää kulettaa =) Kiva väri ja mikä kaulanauha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kelpaa juu:) Kaulahihna oli pakko ostaa, kun noin kiva tuli vastaan. Olen joskus etsinyt niitä vaikka mistä, ja yleensä ne on aika ankeita. Kimalteet on kiinni liimalla, joten toivotaan, että kestää käytössä.

   Poista
 2. Kyllä on hieno kännykkäpussukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) On näitä aina välillä ilo tehdä, kun näkee tytön tyytyväisen ilmeen!

   Poista
 3. Hätäilmättä selvästi onnistuu hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tässä on vuoden aikana kerennyt suunnitelmat muuttua jo useaankin kertaan.

   Poista
 4. Nätti pussukka. :) Tilaustyöt aihettavat välillä tuskaa, mutta kannatti selkeästi haudutella ajatusta ja mallia. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän noissa tilaustöissä onkin? Jos kukaan ei olis mitään pyytänyt tai odottanut, niin tällainen olis ollut valmiina hetkessä. Pitäisi muuten tehdä itsellekin. On aika kärsineen näköinen luuri, kun on muutaman kerran tippunut asfaltille.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...