perjantai 3. toukokuuta 2013

Virkkuri


Olen jo pitkään odottanut Virkkuria kirjakauppoihin. Odotukset korkealla Molla Millsin blogin perusteella, enkä joutunut pettymään. Pitkästä aikaa käsityökirja, jota olen kärsimättömänä joutunut odottelemaan kuukausia. Vaikka meiltä löytyykin kotoa virkattuja mattoja, lampunvarjostimia, tyynyn- ja rahinpäällisiä sekä lukemattomia koreja, antaa kirja uutta inspiraatiota kauniiden kuvien, värien ja graafisten muotojen kautta.  Kirjan kansi kertoo jo paljon! 


Kirjan ohjetta hieman muokaten virkkasin turkoosia väriä perushopearenkaisiin. 


Makuuhuoneeseen on myös tulossa uusi matto. Lisäksi tehtävälistalle päätyivät ainakin pari virkattua laukkua, muutama koru ja olkkarin valaisinsuunnitelmat vaihtuivat saman tien. Kalalanka on lisätty ostoslistalle ja nyt on pakko kaivaa ompelukone esille, sillä sitä tarvitaan parissakin houkuttelevassa projektissa. Upea kirja, suosittelen!

7 kommenttia:

 1. Ai tuo on nyt ilmestynyt, kiitos vinkistä :) Täytyypä mennä kauppaan katsomaan heti kun ehtii. Kivat nuo korvikset ja kauniin värinen matto tulossa!

  VastaaPoista
 2. Sait innostumaan, täytyypä seurata koska tulee kirjaston valikoimaan, tai sitten hankkia ihan omaksi. Viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Se on aina kiva kun löytää inspiroivia kirjoja =) Hauskaa virkkausta!

  VastaaPoista
 4. Munkin on varmaan pakko hankkia tuo kirja...

  VastaaPoista
 5. Tuota ovat niin monet jo kehuneet, että kaipa se on kirjastosta laitettava varaukseen itsellekin... :)

  VastaaPoista
 6. Suosittelen! Siinä olis niin paljon kivaa tekemistä, etten tiedä, minkä virkkais seuraavaksi. Kivoja kesäprojekteja, joita voi virkata tuolla pihalla tyttöjen leikkejä seuratessa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...