torstai 23. toukokuuta 2013

Kesäpiparit


Miten tuntuu, että vasta äsken oli joulukuu ja joululahjat työn alla? Toukokuussa sama homma pienemmässä mittakaavassa, kun haluan muistaa tarhan tätejä ja opettajaa. Tarhan kevätjuhlaan tyttö vei pannunaluset. Kovin on neutraalit värit, vaikka olisi tehnyt mieli tehdä jotain kirkasta ja pirteää. Mutta jospa nämä harmaan sävyt sopisivat monenlaiseen sisustukseen. 

Saas nähdä, miten pitkään jaksan näitä itsetekemiä lahjoja väsätä. Vaikka olisi miten pieni juttu, niin aikaa ja vaivaa ne silti vaativat, eikä koskaan tiedä, mihin nämä sitten loppujen lopuksi päätyvät. 

Pannunaluset on virkattu Zpagetista ja 8 mm koukulla. Ohje löytyy Eilen tein -blogista (piparipannunalunen).

6 kommenttia:

 1. Onpa kivat, kiitos vihjeestä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Häätyy joskus kokeilla sammaa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli samat suunnitelmat viime joulun alla, mutta en ole päässyt yhtä pitkälle kuin sinä..

  VastaaPoista
 4. Näitä onneksi tekee parikin illassa, on niin nopsat virkata:). Vielä kerkeää siis tälle keväälle ja ihana vieminen muutenkin vaikka mökille!

  VastaaPoista
 5. Kauniit! Hölmöhän se on, joka ei noista pidä ja ota käyttöön!

  Olen pähkäillyt viimeksi eilen samaa, että kauanko viitsin itse väsätä näitä muistamisia ja lahjoja. Vaikka työ olisikin pieni, niin kyllä siinä hommaa riittää, ja niinkuin sanoit, ei koskaan voi tietää, mihin työ päättyy. Koska kuitenkin nautin itse tekemisestä, niin niin kauan kun keksin mielestäni kivan idean, taidan jatkaa.

  Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti minäkin jatkan lahjojen tekemistä siihen asti, kun siitä itse nautin. Tällä hetkellä ainakin mieluummin annan jotain itsetehtyä kuin kaupasta ostettua, vaikka se enemmän työtä vaatiikin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...