perjantai 22. maaliskuuta 2013

Keskeneräistä

Eilen törmäsin blogikierroksella Santun Majan keskeneräisten käsitöiden haasteeseen. Ideana on, että keskeneräisten töiden listaaminen motivoisi myös niiden valmistumiseen. Minulla keskeneräisiä on liiankin paljon, mutta esittelen tässä nyt ne, jotka ovat keskeneräisyydestä huolimatta "aktiivisessa" vaiheessa. 

Motivaatiopula vaivaa silloin tällöin, mutta en ole ainakaan vielä luovuttanut lopullisesti. Ongelmana on se, että keksin kaikkea muuta kivaa ja aloitan uusia neuleita, joten nämä valmistuvat todella hitaasti. Sitten on se toinen keskeneräisten kasa, joka on piilotettu huolella ja niiden valmistumisesta ei ole tietoa...


1) Virkattuja pääsiäiskoristeita. Pientä piperrystä ja hermoja vaativaa touhua. Tavoite kuitenkin saada valmista pian.


2) Seuraavat sukat. Eivät edisty sitten millään. Valitsin väärän mallin, sillä tästä löytyy kaikki ne silmukat, joiden tekemisestä en pidä (paitsi nypyt). Olen kuitenkin maksanut ohjeesta, joten PAKKO yrittää. 


3) Boxy. Jopa Still Light on jännittävä neule tämän rinnalla. Lähes 400 silmukkaa sileää, ja paras osuus on vielä edessä, kun hihojen kohdalta jatketaan tasona. Väri on ihana ja hyvä tv-neule.


4) Tytön kevätmyssykkä. Valmistuu kyllä pian. Tarvitsen pidemmän kaapelin lopun kavennuksia varten, mutta se kaapeli on nyt varattuna.


5) Pehmokisu. Kettumaisen näköinen, mutta kyllä siitä kissa tulee. Se pipoon tarvittava kaapeli on nyt tässä. Pieni neulomus, mutta jälleen kerran vähän liikaa piperrystä minun hermoille. 


6) Tytölle matkapeitto. Edistyy silloin tällöin. Viimeksi jäi kesken, kun lanka loppui, mutta nyt voisi taas jatkaa. Hyvä tv-neule tämäkin.


7) Laukku. Tässä on periaatteessa neulottu jo kaikki mahdollinen, mutta nyt tarvitaan ompelukonetta vuoren ompelemista varten. Saa nähdä, mihin asti jaksan vitkutella sen suhteen...


8) Huivi. Ihana lanka ja Veera Välimäen suunnittelema malli, mutta jokin vaan tökkii. Neulon kuitenkin loppuun asti, kun tässä asti jo mennään.

Kaunista viikonloppua kaikille lukijoille ja kiitokset vielä teille, ketkä jaksatte aina kommentoida! Olen siinä itse niin huono, että ihan nolottaa. Käyn kyllä aina vastavierailulla ja monta ihanaa blogia on löytynyt:).

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo keskeneräisten listaaminen, paljon ihanuuksia "ihan melkein valmiina". Itse olen viime aikoina soveltanut teoriaa, jonka mukaan esillä eli lattialla leväällään olevat keskeneräiset valmistuvat kaikkein nopeiten... tai sitten ei. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. :) Haha repesin tuolle kettumaisen näköiselle kissalle. :D

  VastaaPoista
 3. Olet rohkea kun esittelet keskeneräiset työsi. Omat keskeneräiset on visusti piilotettu, voisi muuten masennus iskeä. Jos niitä haluaa jatkaa, ne täytyy todellakin kaivaa esiin. Itselläni teoria poissa silmistä = poissa mielestä. Kaikkein raivostuttavimpia ovat melkein valmiit työt esim. lankojen päättelyä odottavat sukat tai tupsuja odottava pipo. Löytyy minulta :)
  Hauska idea nuo mukin aluset.

  VastaaPoista
 4. Huh, pitäisiköhän sitä itsekin listata keskeneräiset työt, jotta joskus tulisi valmista? Useimmat käsityöt kuitenkin tuppaavat valmistumaan, joten tsemppiä keskeneräisiin!! :)

  VastaaPoista
 5. Tutun oloista... ;) On tosiaan noita valmistuvia keskeneräisiä ja sitten niitä vaiettuja keskeneräisiä. :D Ai niin, ja sitten se pino nimeltä viimeistelyä vailla valmis...

  Kivoja töitä oli esittelyssä. :)

  VastaaPoista
 6. Niin nuo keskeneräiset! Minulla tulisi ihan älytön lista töitä! Kaiken kukkuraksi minua ei edes haittaa nuo keskeneräiset!
  Pelkästään nyt täällä Lapin lomalla on mukana 5 eri aloitettua työtä.
  Uskaltaisikohan kesällä loman aluksi käydä läpi kaikki UFOt ja saattaa joitakin loppuun. Joitakin on suunniteltukin kestämään kauan-vuosia.

  VastaaPoista
 7. Mulla on jo vuosia ollut blogissa keskeneräistenlista, jota en tule päivittäneeksi. Mutta kiva kun en oo ainut jolla on ainakin enemmän kun kaksi työtä kesken. Stemppiä =)

  VastaaPoista
 8. Tsemiä urakkaan! Onneksi kelin puolesta kesä on vielä kaukana.. ;) Siihen ainakin itse turvaudun :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...