sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Barbie-mekot


Neuloin ja virkkasin eräälle tyttöselle synttärilahjaksi pari Barbien vaatetta. Jälleen kerran olen myöhässä, mutta en onneksi paria kuukautta niin kuin viimeksi. Kiireitä on ollut ihan liikaakin, mutta halusin ehdottomasti tehdä jotain pientä itse.

Ensimmäinen mekko on virkattu 3,5 mm koukulla dk-vahvuisesta langasta ja se valmistuikin lähes illassa. Ohje löytyy täältä


Tätä toista mekkoa sain sitten tikutella useamman illan 2,5 mm puikoilla ohuemmasta langasta. Pinkin langan seassa on hopeaa, joten hieno juhlamekko siitä lopulta tuli. Mekkoon ohje täältä.

Toivotaan, että on mieluisat, eikä varmaan ole mikään yllätys, että omatkin tytöt odottavat Barbeilleen uusia vaatteita.

6 kommenttia:

 1. Voi, kuinka hienot mekot! Niitä ihastellessa muistui mieleeni kuinka lapsena ompelin omille barbeilleni mekkoja suoraan nukkejen päälle niin, ettei niitä saanutkaan sitten riisuttua... :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit mekot! Noissa on todella ollut pipertämistä, sillä barbiet ovat niin pieniä. Itse olen viime aikoina tehnyt vaatteita animator-nukeille ja sekin on ollut aika pipertämistä, vaikka animator-nuket ovat suorastaan jättiläisiä barbeihin verrattuna. Lasten tyytyväisyys aina palkitsee :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat mekot! On niissä ollut hommaa =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Yllättävän työläitä nämä pikkupiperrykset ovat, vaikka aina etukäteen kuvittelee tekevänsä näitä hetkessä ja useita:).

  Minäkin tehtailin pienenä Barbeille vaatteita sellaisella minineulekoneella. Niitä vaatteita on vieläkin tallessa iso laatikollinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...