tiistai 5. maaliskuuta 2013

Gypsy-pipo


Wanhan Sataman kädentaitomessuilla lähti lankojen ostelu vähän lapasesta. Ilmeisesti kuvittelen, että ostamalla sukkalankaa ja sukkapuikkoja, motivaatio sukkien neulomiseen kasvaa. Huivilankaakin ostin, vaikka olen periaatteessa huivinneulontalakossa. Ja sitten kerän tuota kuvan ihanaa Gypsy Garden -lankaa La Mimmiitalta.  


Netin kautta olen sitä ihaillut, mutta piti nähdä lanka ihan livenä ennen kuin uskalsin ostaa. Halusin heti kokeilla, millaista jälkeä syntyy ja neuloin pipon yhdessä illassa 10 mm puikoilla. Piposta tuli heti ekaluokkalaisen lemppari. Hopeinen kimallus ja kukat ovat niiiiin ihania. Pipoon meni lankaa lähes koko kerä, ja nuorimmaisellekin tällainen pipo olisi aika täydellinen. 

6 kommenttia:

  1. Onpa jännä lanka! Kauniin pipon olet saanut aikaiseksi siitä. :) ja tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin seneuloo.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oi, onpa ihana pipo ja lanka!! Mun tokaluokkalainen tykkäis varmasti myös :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Lanka on kyllä ihanaa ja näyttää, että pinnasta tulee vaan kauniimpi käytössä. Varmasti pikkutyttöjen mieleen, ja miksei isompienkin:)

    VastaaPoista
  4. Hei, vautsi! Tuosta langasta saa kyllä simppelillä mallilla kivoja tuotoksia. Ihan mun suosikkilankoja! :) Neuloin itelleni Sister-langasta samanmoisen "korvapipon" ja mieskin halusi yhtäkkiä myös sellaisen. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...