perjantai 5. lokakuuta 2012

Neliapila


Ekaluokkalainen toi alkusyksystä kotiin suuren aarteen, neliapilan. Neiti löysi sen koulun pihalta, taitteli paperin sisään ja piti jemmassa taskun pohjalla koko päivän. Innoissaan esitteli ruttuiset neljä lehteä kotiin tullessaan, ja minä keksin vihdoinkin, mihin käytän Pinterestissä monta kertaa vastaan tulleen idean. Tuli niin hieno, että taidan tehdä muutamalle kortille uuden elämän tällä idealla, ja jos jossain vaiheessa oikein innostaa, askartelen pakettikortteja tähän tyyliin.


Samalla vilaus leivinpaperi-siima -valaisimesta, joka on jo pitkään roikkunut ekaluokkalaisen huoneessa. En edes muista milloin sen aloitin, mutta on siis vieläkin kesken. Edistyy silloin tällöin, kun intoa riittää. Olen miettinyt ideaa, miten piilottaa solmut, joilla siimat roikkuu valaisinkehikossa. Ja ehkä nyt vihdoinkin olen keksinyt jotain, mitä kokeilla. Mutta eihän tällä kiire ole, antaa ideoiden syntyä rauhassa :).

3 kommenttia:

  1. Nyt täytyy sanoa, että mykistyin perhosten äärellä. UPEA!

    VastaaPoista
  2. Ihana perhos-valaisin! Minkälaisessa kehikossa tms. nuo perhoset roikkuvat ja minkälainen lamppu siinä on?

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia :) Kehikko on ostettu Hobby Pointista. Pyöreä valkoinen rengas, jonka keskellä on valmiiksi paikka lampunjohdolle. Lampunjohto on Ikeasta ja ihan peruslamppu siinä tällä hetkellä on.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...