perjantai 26. lokakuuta 2012

POP


Näitä POP-palasia taisin näyttää blogissa jo kesä-heinäkuussa.  Neuloin kaikki tarvittavat 18 palaa valmiiksi kesän aikana. Näitä oli tosi kiva neuloa reissun päällä. Kerrankin opin neulomaan palat helposti ulkomuistista ja pari lankakerää ja sukkapuikot kulkivat näppärästi mukana. Lankana on Noro Kureyonia ja ihan perus Seiskaveikkaa luonnonvalkoisena. Tykkään tosi paljon siitä, miten Noron värit tulevat tässä mallissa esiin. Palat on neulottu 5 mm sukkapuikoilla keskeltä aloittaen.


Into loppui siinä vaiheessa, kun sain virkattua taustakappaleet ja yhdistin osat ensimmäiseen tyynynpäälliseen. Lopputulos ei miellyttänyt yhtään. Palojen yhdistäminen virkkaamalla ei onnistunut ja palojen väliin jäi ihmeellisiä rakoja. Lisäksi virkattu taustakappale kiristi neulottua etukappaletta kupruille.  


En jaksa kuitenkaan olla liian tarkka. Kun tyynyt oikein nätisti asettelee, niin kelpaavat hyvin. Tänään paikkailin pahimmat reiät ja yhdistin toisenkin päällisen kappaleet virkaten.Taakse vielä pari nappia ja nyt vihdoinkin tämä keskeneräinen projekti on saatettu loppuun. Ihana helpotuksen tunne ja kyllä mä näistä pidänkin, kunhan en ala liian tarkkaan tiirailemaan. Niin, ja ohjehan löytyy täältä (POP Blanket by Tin Can Knits).
Mukavaa pakkasviikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Hienot! Kerrankin löysin jotain ennennäkemätöntä. Tämä taitaa kyllä inspiroida minuakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli ihan pakko ostaa ohje jo senkin vuoksi, että halusin tietää, miten tuollaiset palaset puikoilla neulotaan:) Näitä olisi kyllä syntynyt vaikka peitollinen, oli sen verran kivaa puuhaa.

   Poista
 2. Minusta tyynyt ovat hienot! Sitä yleensä itse tarkastelee omatekemäänsä liian kriittisesti ja näkee sellaisia reikiä tmv, mitä muut eivät huomaa ollenkaan. Nauti lopputuloksesta!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Jotenkin sitä odottaa, kun jotain pitkään tekee, että lopputulos on häikäisevä:) Ja kun ei olekaan, niin kaikki pienetkin virheet alkaa harmittamaan. Onneksi se tunne menee nopeasti ohi!

   Poista
 3. Onpa kauniit noissa tyynyissä! Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Hienot tyynyt! Tekisi melkein mieli lähteä Kureyon-ostoksille ja aloittaa oma projekti...

  VastaaPoista
 5. Onpas upeat ja siistit värit palluroissa!

  VastaaPoista
 6. Ihan valtavan kauniit! Eikä kuvissa ainakaan näy mitään moitittavaa.

  VastaaPoista
 7. Hauskan näköistä ja erilaista. Kauniit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...