torstai 25. lokakuuta 2012

Varjo


Varjo on ensimmäinen neulomani mysteerihuivi. Halusin ehdottomasti osallistua Titityyn järjestämään mysteeriin, kun huivin suunnittelijana oli Veera Välimäki.


Mielenkiinnolla odotin myös neulekokemusta Madelinetoshin Tosh Merino light -langoista. Langan värivalikoima on mielettömän ihana, mutta päädyin lopulta aika harmoniseen parivaljakkoon. Lähtökohtana oli, että toinen väri on briar (violetti), koska samansävyinen pipo odottaa neulomista talveksi ja tämä huivi olisi sitten niin kuin sävy sävyyn siihen. Yhdistin violettiin turvallisesti harmaan (tern). Jos olisin tiennyt mallin etukäteen, olisin halunnut enemmän kontrastia värien välille. Tosin tyytyväinen olen näinkin, vaikka raidat hiukan heikosti erottuvatkin.


Huivin ohje tuli kolmessa osassa. Ja oli kyllä sellainen mysteeri, että en vielä kolmannen vihjeen aikanakaan ihan täysin ymmärtänyt, millainen huivista loppujen lopuksi tulisi. En taida olla ainoa, joka ymmärsi huivin ihanuuden ja monikäyttöisyyden vasta nähtyään Veeran valokuvat valmiista huivista.
Malli ei ole perinteinen, ja sen voi pyöräyttää ympärilleen usealla eri tavalla. Pidän siitä, että huivia voi pitää hyvin hartioilla lämmikkeenä. Mutta tärkeää on myös se, että voin käyttää sitä takin alla tiukasti kaulaa vasten. Niin, ja tuo lanka. Sen ihanuuden huomaa parhaiten valmiissa neuleessa. Niin pehmeää, että voisin olla koko ajan kääriytyneenä huiviin.

6 kommenttia:

 1. Todella upea! Toi väriyhistelmä on yks omista suosikeistani, joten kyllä kannatti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka värikkäämpiä huiveja ihailenkin, niin tiedän, että tämä tulee ainakin käyttöön.

   Poista
 2. Mielenkiintoisen näköinen vaan onkin....Hieno

  VastaaPoista
 3. Upea ja ihanan värinen. Kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Jotenkin tuo violetti alkaa taas kiinnostaa pidemmän tauon jälkeen.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...