keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pallovalot

 

Olen jemmannut kaapissa paperinarupallotarvikkeita jo vuoden jos pidempäänkin, vain valosarja puuttui. Aina kun innostus palloaskarteluun iski, en löytänyt valosarjaa mistään kaupasta ja nytkin olin jo valmis odottamaan jouluun. Onneksi Wanhan Sataman kädentaitomessuilta löytyi sopivat valot. On nimittäin erittäin tärkeää, että valoja on vain se 20 kpl ja että ne on ihan perusmallia.

Sunnuntaina levittelin materiaalit pöydälle ja pyörittelin liima-vesiseoksessa kastettua paperinarua ilmapallojen päälle. Huomasin, että tavalliset ilmapallot sopii tähän paremmin kuin vesi-ilmapallot. Vesi-ilmapalloista tuli vähän soikeita, mutta ei anneta sen häiritä. Tytöt pääsivät osallistumaan touhuun maanantaina, kun pallot olivat kuivuneet. Heistä oli hauskaa poksautella ilmapallot rikki.

Virittelin pallosarjan parvekkeen kattoon. Ihan heti en lähde samanlaisia tekemään, mutta parasta tietysti se, että kaunista tuli ja valaisee nätisti illalla.

Neuleita ja virkkuitakin valmistuu vähitellen, kolme odottaa jo viimeistelyä. On niin monta samaanaikaan kesken, että mikään ei tunnu etenevän:).


Ja iso, iso kiitos Anulle tunnustuksesta!

10 kommenttia:

 1. aivan ihanant valot, osaisikohan tai jaksaisikohan tuollaisia värkätä:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat. Näin samatyyppiset Stokkalla ja voin sanoa että sun pallon on paljon paremmat. Täytyy munkin sellaiset väsäillä tytön kanssa. Kiitos ideasta. Taisit ratkaista minun joululahja idean. T:) Koralli

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat. Pitääköhän lähteä paperinaruostoksille...

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tykkään niin itsekin:)

  Näitä osaa tehdä kuka vaan! Mulla oli enemmän vauhtia kuin kärsivällisyyttä, joten liiman kanssa sain vaatteet, pöydän ja muun lähiympäristön sotkettua ja se vaikein homma oli ilmapallojen kiinnisolmiminen. Näihin meni n. 200 gr ohutta paperinarua.

  VastaaPoista
 5. No jaa, olisiko sittenkin 150 gr lähempänä totuutta... ?

  VastaaPoista
 6. Vau miten hienot! Voisin ite kokeilla tehdä johonkin isompaan juhlaan tommoset :)

  VastaaPoista
 7. Itsellä on nyt (vasta) tuollaiset naraupallot tekeillä! :) Sun sivustolta löytyy hyviä ideoita ja taitavaa jälkeä. Vähän kateellisena katselen, minä vasta totuttelen puikkoihin uudelleen vuosien jälkeen.
  pellavatehdas.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tekemällä oppii:) Minäkin aloittelin käsityöt vasta muutama vuosi sitten. Kun intoa ja tahtoa riittää, niin kaikkeen pystyy!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...