tiistai 4. syyskuuta 2012

Parvekepuuhia


Elokuussa oli yksi ihana, rauhallinen viikonloppu ihan vain perheen kesken, ilman sen kummempaa ohjelmaa. Taisi jäädä mieleen muuten niin vauhdikkaan kesän jälkeen. Tytöt leikkivät keskenään sulassa sovussa ja minä väkersin parvekkeelle pieniä juttuja ennen kuin kesä loppuu.

Villavalo-valaisimesta jäi huopaa jäljelle ja leikkelin siitä jo talvella kasan sydämiä. Alunperin suunnittelin niistä sydännauhaa, mutta en keksinyt sille paikkaa, joten jäi tekemättä. Nyt sain sydämistä helposti koristeet parvekerisuille. Jossain vaiheessa olisi myös ihana virkata oksiin värikkäitä kukkia ja lehtiä.Mies nikkaroi hyllyn köydestä ja laudoista, jotka löysin roskakatoksesta. Saan vihdoinkin laitettua jotain esille niin, että kissat eivät pääse niihin käsiksi. Käpukukkia askartelin jo viime vuonna, mutta kissat pyöritteli ne aika äkkiä pitkin parveketta. Tein muutaman lisää ja nämä käpykukat ovat korkealla turvassa.


Lopuksi vielä virkkasin näitä ihania suojuksia lasipurkkien ympärille. Samalla tutulla mallilla, josta niin kovasti tykkään. Ohje löytyy japanilaisesta virkkauskirjasta Handmade Crochet Home Goods.


Illalla ne vasta kauniit ovatkin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...