perjantai 30. maaliskuuta 2012

Lamppuprojektia ja muuta


Pinterest on täynnä ihania ideoita ja inspiraatiota. Tämä lamppuprojekti on yksi niistä ja vielä sellainen, joka on ihan pakko tehdä samantien. Virkkausta ja lampunvarjostin, joten varsin koukuttava projekti. Vähän jännäksi käy, miten yläosa onnistuu, kun varjostimen kehikko kapenee, mutta eiköhän se siitä. Varsinaista ohjetta ei siis ole, mutta kuvan perusteella pääsee jo pitkälle.


Nukkekotiprojekti edistyy vähitellen. On jo sängynpeitto ja tyynyt  (ja lakana joka vähän tuolta alta pilkottaa). Tyttöjen (ja oma) tehtävälista on kuitenkin niin pitkä, että vielä saa touhuta hetken jos toisenkin ennen kuin on valmista.

Tänään olen myös selaillut uutta Novitaa. Sieltä löytyy kivaa tytöille, itselle ja kotiin. Ja se uusi Tuubi-ontelolanka kuulosta erittäin mielenkiintoiselta. Pitää käydä kaupassa katsomassa, millaista se oikeasti on. Siitähän voisi tehdä lisää koreja tai sitten maton.

Kiitos myös  KahviKanelille tunnustuksesta! Käykääpä katsomassa, mitä kaunista siellä valmistuu virkaten:)

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen varjostin. Tuo väri houkuttaa nyt kovasti!

  VastaaPoista
 2. Varjostin näyttää lupaavalta! Ja samoin nukkekodin tekstiilit, laitathan tänne sitten kuvia, kun nukkekoti valmistuu:-)

  VastaaPoista
 3. Upea varjostin tulossa!
  Laitathan sitten kuvaa myös valmiista varjostimesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...