sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ghrá


Olin tyttöjen kanssa reissussa viikon ja mukana matkaneuleena oli mm. nämä keväiset kämmekkäät. Ohje on Tiina Ristimäen A Ghrá Fingerless mittens ja sydämiähän noissa pitäisi näkyä, kun tarkkaan katselee.


Kuvio tulisi paremmin esille, jos pohjaväri olisi esimerkiksi valkoinen. Etsin kuitenkin sopivat langat lankakorista ja itse pidän näistä väreistä paljon, vaikka kuvio hieman hukkuu pohjavärin sekaan. Lankana on Kuurankukka-lapasista tuttu Dropsin Baby Alpaca Silk ja lisäksi Koigun KPPPM-lankaa. Puikkoina kokeilin ensi kertaa 20 cm pyöröpuikkoa (3 mm) ja alun totuttelun jälkeen neulominen onnistui sillä suht hyvin. Voisin jopa harkita neulovani sillä sukat (sellaiset lyhytvartiset).


Olen myös aloittanut uuden (ikuisuus)projektin. Leivinpaperia ja siimaa - pitäisi tulla lampunvarjostin, jos kaikki menee niin kuin suunniteltu :)

Kiitos edellisen postauksen kommenteille ja ihanalle Epsilone-blogin Sannalle tunnustuksesta. Laitoin haasteen eteenpäin vähän aikaa sitten, joten kurkatkaa tänne niin näette, minne haaste jatkoi matkaansa.

5 kommenttia:

 1. Ihan mielettömät noi kämmekkäät. Tosi ihanat! Onnea ikuisuus-projektiin. Voin hyvin kuvitella, sen ikuisuuden. T: yks jonka syysmatto on edelleen kesken. :)

  VastaaPoista
 2. Tulipa kauniit kämmekkäät. :)
  Tuo seuraava rojekti näyttää vallan mielenkiintoiselta, toivotaan lisätietoja!

  VastaaPoista
 3. Kyllä noista sydänkuvion tunnistaa...Kauniit ovat värit juuri tuollaisena. Ja aivan ihastuttavia perhosia... Tuo lampunvarjostin-juttu minuia kiinnostaa enemmänkin, kun itsekin olen hieman innostunut.... ;O)

  VastaaPoista
 4. Vau, ihan mieletön lampun varjostin tuloillaan! En malta odottaa, että näen tämän valmiina!

  VastaaPoista
 5. Niin kauniit käpälänlämmittimet, jotenkin niin herkät.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...