torstai 1. maaliskuuta 2012

Snurresta


Pari peruskoria lastenhuoneeseen järjestystä ylläpitämään luonnonvalkoisesta matonkuteesta. Ei olisi ollut muuten tehtävälistalla, mutta käväisin Snurressa, joka houkutteli kovasti taas erilaisten sisustusneuleiden ja -virkkausten tekemiseen.

Huomasin vasta nyt helmikuussa, että loppuvuodesta oli avattu Helsinkiin uusi, ihana lankakauppa Snurre. Se olisi toinen olohuoneeni, jos vain olisi lähempänä. Sieltä löytyy luonnonlankoja, trikookudetta, villamatto- ja hamppulankaa ja mikä parasta, paljon esimerkkejä kaikesta ihanasta, mitä kotiin voi tehdä. Liikkeen sisustuskin on sellainen, että kelpaisi samantien tänne meillekin. Kannattaa siis ehdottomasti vierailla, jos Hietalahdenkadun suunnassa liikkuu. Pikaisesta pyrähdyksestä saattaa helposi tulla reippaan mittainen, sillä aika kuluu huomaamatta ystävällisen ja puheliaan omistajan kanssa jutellessa ja liikkeen lankoja ja sisustusta tutkaillessa.

8 kommenttia:

 1. Kivoja koreja! Minäkään en ole vielä Snurreen asti ehtinyt - tai saanut aikaiseksi mennä. Liike vaikuttaa kuulemani mukaan todella mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa käydä. Itsekin suunnittelen jo uutta vierailua:)

   Poista
 2. Hyvän lankakaupan perusvalikoimaan kuuluu aina puhelias omistaja! :)

  Miksei minun koreista tule näin siistejä?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on muutamat harjoiteltu:) 8 mm koukulla tuli sopivan jämäkät ja reunatkin pysyy hyvin pystyssä.

   Poista
 3. Ihania koreja! Itse tein ensimmäiset korini pari viikkoa sitten:-) Onko tuo matto vai mikä tuossa korien alla? Sekin on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattohan se, virkattu lastenhuoneeseen:) Viime kesän tuotoksia muistaakseni.

   Poista
 4. Ihanat korit :)
  Kiitos vinkistä, menenpä heti tutustumaan Snurren sivuihin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...