perjantai 30. maaliskuuta 2018

Briossimuna


Vielähän täällä yksi pääsiäisaiheinen neulomus valmistui, nimittäin briossimuna. Suuret oli suunnitelmat ja tarkoitus oli tehdä näitä useampikin, mutta ehkäpä jatkan projektin parissa ensi vuonna. Ohje puolikkaaseen munaan löytyy täältä. Tein siis puolikkaita kaksi ja ompelin yhteen. Huomattavasti näppärämpää olisi neuloa kerralla kokonainen. Tämän myötä toivottelenkin teille lukijoille aurinkoista pääsiäistä!

9 kommenttia:

 1. Wau, se on hieno! Aurinkoista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja samoin sinulle! Nämä ylimääräiset vapaat tekee aina hyvää:)

   Poista
 2. Wau, hieno! Itse tyydyin ihan perusvirkattuihin muniin. Kirjottujakin vilahti jossakin, nekin oli kivoja, mutta tuohon briossiin kyllä ihastuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä perusmuniahan voi aina koristella kirjomalla vaikka jälkeenpäin :) ne kirjotut on kyllä tosi kauniita.

   Poista
 3. Sun briossimunasta tulee mieleen mun joulupalloprojekti. Tarkoitus oli tehdä niitä kuusi täyteen, mutta yhteen jäi. Hyvä, että sain sen puserrettua. Mutta kuten sanoit, yksi vuodessa -tyylilläkin edetään.:) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! En muistanutkaan niitä joulupalloja, joiden tekemiseen lopahti into samoin tein. Jos siitä voi mitään päätellä, niin tämä briossimuna taitaa jäädä ainoaksi kappaleeksi :)

   Poista
 4. Kylläpä on kaunis ❤Tuota briossia en oo vielä koskaan koittanut, toi muna vaikuttais just sopivan kokoiselta projektilta kokeilla. Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva. Tuli mieleen joulupallojen tekeminen, joka pitääkin aloittaa hyvissä ajoin tänä syksynä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...