perjantai 16. maaliskuuta 2018

Spring Bloom


Janina Kallio kysyi muutama viikko sitten, josko haluaisin testineuloa hänen suunnittelemansa Spring Bloom -huivin. Viestin liitteenä oli valokuva upeasta huivista, joten eipä tarvinnut pitkään miettiä, vaikka aikataulu olikin tiukahko. Aikataulusta ei kuitenkaan tarvinnut stressata, sillä tämä huivi neuloutui melkeinpä itsestään. Totuus on, että tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni tällaiset kauniit ja yksinkertaiset neuleet sopivat parhaiten. Ainaoikeaa ja helppoa pitsiä vuorottelemalla syntyy näyttävä huivi.


Huivi aloitetaan kapeimmasta päästä ja silmukkamäärä kasvaa kerros toisensa jälkeen. Huivin kokoa onkin helppo muokata sen mukaan, minkä verran lankaa on käytettävissä. Hiukkasen jännitin, riittääkö kaksi vyyhtiä LaFéeFilin Single Merinoa tähän, mutta en onneksi joutunut pulaan. Nämä langat on muuten ostettu Jyväskylän Neulefestareilta, ja ne ovat odotelleet jo jonkun aikaa sopivaa projektia. En voisi olla tyytyväisempi. Huivi minun makuuni ja nämä langat!


Spring Bloom on ensimmäinen osa Woolenberryn Shawl Clubia, johon kuuluu neljä erilaista huiviohjetta. Ohjeet ilmestyvät vuoden 2018 aikana.

2 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Janina Kallion mallit on kyllä ihania - niin kuin tämäkin. Ja ihanan näköiset langat valitsit tähän! Uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessä osui silmiin tutun näköisiä neuleita - onnittelut kvasta lehtijutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Janinan huiveja on tullut neulottua jo muutamia. Ihanan ajattomia malleja, ja myös sopivia lahjaneuleita!

   Lehtijuttu oli kyllä tosi kiva juttu:) hienot kuvatkin olivat saaneet näistä mun harmaista neuleista.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...