lauantai 5. marraskuuta 2016

Tiplukkaat


Pari viikkoa sitten olin Snurressa Oma kirjoneule -kurssilla. Siellä sai vinkkejä kirjoneuleen neulomiseen ja siihen, miten erilaisia valmiita kirjoneulemalleja voisi hyödyntää omissa neuleissa. Sivuutin kuitenkin kaikki monimutkaiset mallit ja päädyin neulomaan tytöille lapaset näillä perustipluilla. Yksinkertainen on kaunista ja sitä rataa. Erittäin tärkeää tietysti se, että malli olisi sen verran helppo ja vaivaton neuloa, että saisin neljä lapasta valmiiksi rivakassa aikataulussa. 


Lankana lapasissa on ihanan pehmeä Sandnes Garnin Alpakka/Ull, joka kuului kurssin hintaan (vaalean- ja tummanharmaa). Lisäksi lapasten kärkiin neuloin Rowanin Felted Tweediä. Ja hei, ihan itse osasin neuloa lapaset ilman ohjetta :) !

13 kommenttia:

 1. Kivat nuo eriväriset kärjet! Tuollaiseen kirjoneuleeseen riittävät minunkin hermoni. Pitäisikin neuloa parit lapaset...

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita lapasia =D Yksinkertainen on kaunista ja kärkien värit piristää kivasti!

  VastaaPoista
 3. Söpöisiä lapasia. Eri värinen kärki on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Nämä lapaset on just sen verran simppelit, että hermot kesti neuloa neljä lapasta:) Lanka on myös ihanan pehmoista ja tytöt ihastuivat siihen heti! Näppärästi sain näihin upotettua molemmat kerät lähes kokonaan.

  VastaaPoista
 5. Kauniit tiplukkaat ja hurjan kiva idea tuo erivärinen kärki!

  VastaaPoista
 6. Nää on niin ihania! Sanoinko jo, että aion pölliä idean?

  VastaaPoista
 7. Kyllä! Ihania ovat, värit ja tiplut ja kaikki! :)

  VastaaPoista
 8. Suloiset lapaset! :) Kas, pitäisikin tehdä parit tiplulapaset erinäisten sukkien kavereiksi... Kiitos taas inspiraatiosta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...