keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Parvekepuuhia


Aiemmassa postauksessa mainitsinkin, että meillä on puuhailtu parvekkeen parissa. Dyykkasin roskiksesta muutamat metallihenkarit, ja yhdestä sellaisesta oli suorastaan pakko tehdä Molla Millsin yrttihenkarin ohjeella (Virkkuri 2) kukkahenkari. Säiliöstäkin kun oli jäänyt sopivasti juuttinarua jäljelle. Tosin juuttinaru loppui kesken toisen minikorin kohdalla, joten piti jälleen piipahtaa Snurressa (siellä oli muuten sellainen siililankameri, että kompastuin niihinkin).


Lopulle juuttinarulle oli myös suunnitelma, sillä sitruspuu tarvitsi kauniimman korin. Virkkasin kaiken jäljellä olevan narun tähän ja taittelin korin yläosasta sopivaan mittaan. Vihdoin muuten löytyi kasvi, joka ei kissoja kiinnosta sitten ollenkaan! 


Muitakin pikkuväkerryksiä olen tehnyt tarpeeseen. Parveke on aurinkoisina päivinä kuumempi kuin sauna, joten asensimme sinne Ikean pimennysverhot. Askartelin niihin vetonarut kalalangasta ja puuhelmistä. 


Lisäksi aurinkokennovalaisimet tarvitsivat lisämittaa, jotta aurinko oikeasti osuukin siihen kennoon. Virkkasin kalalangasta vain parin vuoden suunnittelun jälkeen Molla Millsin kettinkiä.


Pari muutakin kukkaa parvekkeelta löytyy. Nyt pitää tsempata, että saan pidettyä ne hengissä!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kukkahenkari! Minäkin haluan sellaisen.

    VastaaPoista
  2. Hienoja parvekkeen kaunisteita! :) Ja ihan loistavaa hyötykäyttöä metallihenkarille! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...