sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Folkkityyny


Virkkuuinnostus ei ota laantuakseen! Tiilityynylle piti saada kaveri, koska parveketuolejakin on kaksi. Molla Millsin folkkilaukun ohjetta (Virkkuri 3) mukaillen syntyi tyyny, jossa seikkailee metsäneläimiä.


Tämän jälkeen jätän kalalangat vähäksi aikaa rauhaan. Pari juuttinaruprojektia olisi kesken ja toisaalta tekisi mieli neuloakin. Lankaa löytyy, mutta mitäpä sitä neuloisi?

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen niin tyytyväinen, että jaksoin virkata nämä:)

   Poista
 2. Voi miten hienoja! Ja vitsit miten paljon kauniita käsitöitä perä perää olet taas viime aikoina täällä esitellyt. Oikein mukavaa heinäkuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo, ja ihanaa heinäkuuta sinullekin! Taitaa huomata, että kaikki ylimääräinen vapaa-aika on mennyt käsitöiden kanssa:) Lonkka kiukuttelee, niin en pääse juoksemaankaan!

   Poista
 3. Ihan mahtavia juttuja olet virkkuuinnostuksessasi saanut aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta tässä on se, että nänä tulevat "oikeaan" tarpeeseen! Nyt tuntuu hankalalle tarttua uuteen projektiin, kun tuntuu, että kaikenlaista on jo neulonut tarpeeksi. Eiköhän tämä ole kuitenkin ohimenevä tunne:)

   Poista
 4. Kaunis kaveri tiilityynylle, ihanat kummatkin!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavan hieno tyyny! :D Jonkun sellaisen sanonnan olen kuullut, että "when in doubt, cast on a pair of socks". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkiin ei pysty sitten millään! Ehkä tässä välissä olisi sopiva hetki keskittyä lukuisiin keskeneräisiin, jotka ovat jääneet tauolle syystä jos toisesta:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...