sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pyjamapöllöt


En yleensä tee itse joululahjoja, sillä tekisin niitä kuitenkin kauheassa paniikissa juuri ennen jouluaattoa. Tänä vuonna tein poikkeuksen ja tiesin jo ennen kesää, mitä meidän kolme kummipoikaa saavat jouluna lahjaksi. Toteutus jäi kyllä loppuvuoteen, sillä ostin vasta marraskuussa Tampereen messuilta pyjamapöllöjen tekemispakkaukset Tuulia Designilta.


Messuilta ostan lankoja ja sitten näitä tekemispakkauksia, jos joku ihana ihminen on valmiiksi miettinyt ohjeen ja pakannut mukaan kaiken virkkuukoukusta lähtien. Kutosen koukulla virkkasin kolme pöllöpussukkaa ontelokuteesta ja kudetta jäi vielä reippaasti ylikin.


Ripustuslenkissä on puuhelmiä ja pussukka suljetaan nokan alta magneettilukolla. Nokan alta löytyy myös pussukan aukko, jonne piilotin jo valmiiksi kummipojille yöpuvut. Näiden joululahjojen kanssa ei tullut stressi, ehkäpä kokeilen ensi vuonna uudestaan:).

18 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat ja kiitos kauppavinkistä, onkin itselle ihan uusi mieluisa tuttavuus tämä yritys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin törmätä Tuulia Designiin muutama vuosi sitten messuilla. Innostuin tekemispaketeista ja olen ostanut materiaalit ainakin kahteen valaisimeen ja yhteen laukkuun:).

      Poista
    2. Niin ja ne sinun virkkaamat talo-pyjamapussit on myös ihania! Meidän tytöt tykkäisi niistä:)

      Poista
  2. Hienoja! Tuollaisen voisin tehdä meidänkin pojalle, kun hän tapaa unohtaa pyjamansa aina milloin mihinkin, ja sitten se on iltaisin hukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tyttöjen käytössä tuollainen pyjamapussukka on todettu varsin käytännölliseksi! Tosin meillä on kaupasta ostetut, joten joku päivä pitää virkata uudet:)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mikä parasta, menee monen ikäiselle. Nuorin on alle vuoden v ja vanhin 6 v. Ei ehkä jokaisen pojan unelmalahja, mutta jouluna toimii kun leluja saavat jokatapauksessa.

      Poista
    2. Ja kyllähän ne pehmeätkin paketit kuuluu jouluun... :)

      Poista
  4. Ai miten hauskat pyjamapussit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöjen mielestä vähän pelottavan näköiset, mutta jospa pojat ei niin herkästä säikähdä:)

      Poista
  5. Siis ihan älyttömän hienoja!!
    Mulle sopis kans tommonen valmiiksi mietitty paketti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on näppäriä! Vaikka hintaa tulee vähän enemmän, niin on se kiva, kun ei tarvitse lähteä itse etsimään oikean väristä huopaa, helmiä tai noita magneettilukkoja. Avaa vaan paketin ja alkaa virkkaamaan:)

      Poista
  6. Mieluisia ovat :) jo toista yötä kovassa käytössä :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...