tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukuusia ja tähtiä


Yllätin muutkin kuin itseni tekemällä tänä vuonna joulukortit jo pari päivää ennen deadlinea. Innostuin joulukortti-ideasta, johon törmäsin Pinterestin kautta. Yksinkertainen ja kaunis, ja vieläpä sellainen, mihin löytyy materiaalit jokaisen askartelijan kaapista. En onneksi ollut yksin vastuussa korttien askartelusta, sillä tytötkin osallistuivat omilla tuotoksillaan.


Muutaman kortin mukaan kerkesin vielä virkata valkoisen tähden. Näiden virkkaaminen jäi kyllä viimeiseen yöhön ja kuvatkin on napattu puolen yön aikaan. Tähtien ohje löytyy täältä.
Nyt on joulujutut hyvässä vaiheessa ja pari lahjaakin on paketointia vaille valmiina. Niistä kuva sitten joulun jälkeen.

7 kommenttia:

 1. Tosi nättejä, täytyy pistää muistilokeroon! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, pitänee pinnata omaan varastoon. Jos vain muistaisi sitten vuoden päästä...

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja =) Mulla on tää sama pinterestissä odottamassa ensi vuotta, kun kerkisin tehdä 3D kortit tänä vuonna ennenkuin törmäsin tähän!

  VastaaPoista
 4. Oi, kun kiva idea! Pitää myös laittaa muistiin, jos vaikka ensi jouluna askartelisi samanmoisia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kerrankin kortteja oli myös hauska tehdä, tosin ehkä se johtui siitäkin, etten ollut ihan viime tipassa liikkeessä :).

  Onneksi tuo Pinterest helpottaa muistamista. Ei ainakaan minun muisti enää pelitä niin että muistaisin tämän vuoden kivat ideat vielä vuoden päästä...:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kortit! <3 Todella kiva idea laittaa virkattuja tähtiä joidenkin korttien mukaan. Itse askartelin roikkuvia paperitähtiä, mutta uupui kirjekuoret niin jäivät nurkkiin pyörimään (eikä haittaa yhtään ;D ).

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuusikortti! Pitäisi laittaa muistipaikalle ensi vuotta varten... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...