lauantai 14. joulukuuta 2013

Virkattu ikkunakoriste


Ulkona ei vielä lunta ole, mutta meidän olohuoneen ikkunassa leijailee "lumihiutaleita". Innostuin virkkaamaan pari pyöreää koristetta siitä samaisesta Lea -virkkauslehdestä, josta virkkasin aikaisemmat joulupallotkin.


Kokeilin muutamaa eri mallia hieman soveltaen. Kun virkkuu oli sopivan kokoinen, kiinnitin sen viimeisellä kerroksella metallirenkaaseen. Lopuksi yhdistin renkaat siimalla toisiinsa ja lisäsin pari lasihelmeä koristeeksi. Saas nähdä, tuleeko niitä oikeitakin lumihiutaleita vielä ennen joulua tänne Espooseen.

9 kommenttia:

 1. Todella kauniita ovat! Meillä tupruttaa parhaillaan lunta. Toivottavasti siellä teilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi uskonut, mutta nyt on täälläkin maa valkoinen!

   Poista
 2. Hienoja! Minäkin olen virkannut ja tärkännyt muutaman lumihiutaleen, pitäisi saada vain ripustettua ne ikkunaan... Kun oikea lumikin suli taas pois. Jännityksellä saakin nyt odottaa, minkä värinen joulu tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia yksittäisiä lumihiutaleita minunkin on pitänyt virkata, mutta en ole saanut aikaiseksi. Onneksi niitä voi tehdä vielä joulunkin jälkeen.

   Kovasti meillä uskotaan, että ainakin tuolla pohjoisempana on lunta jouluna. Muuten on iso pettymys lapsille jos ei ole maa valkeana...

   Poista
 3. Kivan näköisiä myös noin jonoksi ripustettuna! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...