torstai 21. marraskuuta 2013

Lahjaneulomuksia


Syksyn aikana on valmistunut pari pientä lahjaneuletta. Naapurissa asuu meidän viisivuotiaan paras kaveri, ja hän on toivonut kissahuivia jo viime talvesta. Neuloin silloin nuorimmaiselle kissahuivin ja molempien isosiskoille kettuhuivit. Olihan se varsin epäreilua, ettei yhdellä ollut minkäänlaista elukkaa kaulassa.


Alkuperäiseen ohjeeseen en enää löytänyt toimivaa linkkiä, mutta erilaisia käännösversioita löytyy Ravelryn kautta. Omani tein kuitenkin ottamalla mallia aikaisemmista.


Isänpäivälahjaksi neuloin miehelle Hugo-kaulurin. Mies ulkoilee talvella paljon lasten kanssa, eikä koskaan käytä kaulaliinaa. Koska kaulaliinat jää kaappiin, päätin neuloa kaulurin. Hugo on yksinkertainen ja mitä paras tv-neule. Kaulus on erittäin joustava. Vaikka kuvan mukaan kauluri olisi sopiva minulle, se venyy niin, ettei kiristä miehenkään kaulaa. 

Lankana Titityyn klubilankaa, The Uncommon Threadin Lush Sportia. On muuten upeat ruskean sävyt langassa, melkein voisin pitää itsekin.

15 kommenttia:

 1. Upeita töitä jälleen! Niin siistiä käsialaa ja värimaailma todella kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä on kiva tehdä lahjaksikin jotain:)

   Poista
 2. "Olihan se varsin epäreilua, ettei yhdellä ollut minkäänlaista elukkaa kaulassa."
  Hähä, hirnuin täällä itsekseni tälle virkkeelle pitkään. :D Elukat kaulassa on kai pop. Tää kattiversio on kovin soma, mäki tahon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä useampikin meidän perheessä on sitä mieltä, että neulottu kissa on paras kissa. Kosti-herra on nimittäin kaksi kertaa tällä viikolla tehnyt löysät peet häntänsä päälle ja huiskutellut sitten menemään ympäri asuntoa. En edes kerro, mistä kaikkialta olen sitä sotkua siivonnut....

   Poista
 3. Söpö kissahuivi!
  Kauluri näyttää juuri sopivan miehekkäältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehekäs tosiaan:) Ei mitään krumeluureja, pelkkää joustinta ja sileää. Vastaanotto olisi voinut kyllä olla innokkaampi kun niin harvoin hänelle neulon.

   Poista
 4. Voi kuinka suloisia neulomuksia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissahuivi oli ainakin tykätty:) Ja eiköhän kaulurikin käyttöön tule! jos ja kun sitä lunta saadaan tänne eteläänkin.

   Poista
 5. Kauniita lahjoja! Ja miten ihanan värinen lanka tuossa kaulurissa... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! Itse vierastan ruskeaa, mutta tuohon ihastuin:)

   Poista
 6. Hauska kaulaliina, tosi kiva idea! Tuo kauluri vaikuttaa sellaiselle, että pysyy hyvin takin alla paikallaan eikä hartiakappaleet kipua rinkulaksi kaulan ympärille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tullut tuota ajatelleeksikaan! Monesti kun neuloo jotain ekaa kertaa huomaa ongelmakohdat vasta käytännössä. Tässä nuo hartiakappaleet on onneksi sen verran pienet että varmasti pysyvät hyvin paikoillaan.

   Poista
 7. Nättejä, molemmat! Tuo kaulurimalli vaikuttaa just täydelliseltä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...