tiistai 12. marraskuuta 2013

Pink dreams


Viikonlopppuna juhlittiin ystävien häitä. Halusin ehdottomasti jotain värikästä piristämään mustaa kotelomekkoa. Väri määräytyi sen mukaan, minkä väriset korkkarit lähimmästä ostoskeskuksesta löytyi ja millaista lankaa lankakorissa oli jo valmiina. Suht vaivattomasti päädyin asustamaan mekon pinkillä. Sävy on oikeasti tummempi, enemmän fuksiaan taittava kuin neoniin. En vaan saanut kuvattua väriä oikein ja nyt silmiä särkee kun näitä kuvia katsoo :).


Aloitin neulomaan huivia saman tien, kun sain idean ja löysin sopivan ohjeen. Olin jälleen kerran viime tipassa liikkeellä ja pelkäsin, etten saa valmista ajoissa. Tämä pikkuinen Boo Knitsin Sweet Dreams on kuitenkin niin nopea neuloa, ettei siihen mennyt kuin muutama ilta. Päättelyyn taisi mennä saman verran aikaa, sillä päättelykerroksella reunaan tehtiin nirkkoja.


Lankana huivissa on The Uncommon Threadin Posh Fingering. Juhlavuutta varten halusin lisätä huiviin ohjeessa olevat helmet (kokoa 6/0). Soukan Menitan helmivalikoima oli rajallinen, mutta lopulta vaaleanpunaisia helmiä löytyi sopiva määrä. Tosin laskujeni mukaan ohjeen vaatimat 300 helmeä ei tähän huiviin riittänyt. Niinpä viimeisellä kerroksella tiputin helmien määrää melkein puolella.
Varsin juhlava pikkuhuivi siitä lopulta muotoutui ja nyt on asusteet valmiina vaikka ensi kesänkin juhliin. Jos joku vaikka sellaiset järjestäisi :).

25 kommenttia:

 1. Kaunis, pirteä ja silti juhlava. :) Helmiä tuntuu olevan justiinsa oikea määrä, ei liikaa eikä liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ehdottomasti tuosta helmien määrästä. Aloitin viimeisen kerroksen ohjeen mukaisesti, kunnes huomasin että helmet loppuu kesken. Olisi tullut omaan makuuni ehkä liikaa helmiä. Vähän jouduin jo nieleskelemään kun helmet erottuu noinkin paljon huivista :) Jos olisi ollut paremmin valikoimaa, olisin ostanut helmiä lähemäpänä huivin sävyä.

   Poista
 2. Upea juhlahuivi! Voi kuinka sitä ehtisikään neuloa kaikki maailman ihanat huivit. Mulla vain lista kasvaa loputtomiin ja huivipino kasvaa, siitäkin huolimatta, että lahjaksi menee osa. Tämä malli alkoi nyt kyllä kiinnostamaan ja mun mielestä helmet näyttää oikein sopivilta niin väriltä kuin määrältäänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tässä huivien neulomisessa niin viehättääkin? Minullakin on pitkä lista niitä, jotka on ehdottomasti neulottava:) Nytkin tekisi mieli aloittaa saman tien pari uutta, mutta jos keskittyisin välillä keskeneräisiin:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ravelry on kyllä mielettömän näppärä sivusto, kun sieltä saa haettua sopivat ohjeet juuri sille langalle ja lankamäärälle, mitä käytettävissä on.

   Poista
 4. Aivan ihana! tahtoo kans. oranssina:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi muuten tosi kaunis oranssinakin! Toivottavasti en villiinny Tampereella ja ala ostelemaan uusia huivilankoja. Yritetääs nyt ekaksi päästä näistä vanhoista eroon...

   Poista
 5. Ihan mahtava väri ja kaunis huivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yleensä niin väritön tapaus, että kyllä teki hyvää pukea välillä ylleen pinkkiäkin:)

   Poista
 6. Tosi kaunis kuvio ja helmet tekevät just kivan säväyksen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo helmien laittelu virkkuukoukulla olikin hauskaa puuhaa, pitää ihan eri tavalla mielenkiinnon yllä! Pitää ehdottomasti kokeilla useimmin.

   Poista
 7. Hurjan kaunis juhlahuivi! Samanvärisiin kenkiin ja mustaan mekkoon yhdistettynä takuulla upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuule laukkukin samaa sävyä! En tiedä, oliko se jo liikaa kun en ole ihan niin muotitietoinen:)

   Poista
 8. Oih ja voih! Onpa kaunis. Tämän suunnittelijan mallit on mun mielestä jotenkin mystisiä tai ainakin ne on kuvattu niin. Tässä ei ole mystiikasta tietoakaan, hillittömän kaunis. :)

  Mun mielestä tommoset yksiväriset, tummat kokonaisuudet, joissa on joku värikäs juttu, on tosi jees. Tyylikästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mystisiä todellakin! Ja voimakkaasti pingotettuja, siinä mulla olisi opettelemista. Pitäisköhän toivoa joulupukilta pingotusalustaa...? Joudun nimittäin neulomaan näitä lisääkin, kun samassa paketissa tuli 5 ohjetta:)

   Poista
 9. Todella kaunis huivi ja ihana yhdistelmä kenkien ja mustan kanssa. Toivotaan juhlia kesällekin niin pääset ulkoiluttamaan näitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhlahuivi tämä on ehdottomasti. Tai mistäs sen tietää, jos keväällä villiinnyn ja kiedon kaulaani ihan muuten vaan:)

   Poista
 10. Ihana huivi ja yksi lemppariväreistäni! Piti käydä myös ohjetta kurkkaamassa, minulla olisi ne pingotusalustatkin valmiina... Aikaa ehkä tarvitsisin ihan pikkasen lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se neulominen niin hauskaa olekaan, jos kauhealla kiireellä yrittää. Minulla on vaan paha tapa jättää kaikki viime tippaan ja saada siitäkin kauhea stressi aikaiseksi:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...