tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vilaus valkoista


Vilauttelen välillä keskeneräisiä, ettei blogi hiljene kokonaan. Aika tuntuu menevän kaikkeen muuhun kuin käsitöihin, vaikka joka ilta jotain pientä teenkin. Kuten tätä lampunvarjostinta. Alkuinnostus oli valtava, mutta tähän vaiheeseen jäin viikko sitten. Kyllästyin lankaan, joka halkeilee virkatessa pahasti. Siitä tulee kyllä ihana sitten joskus, kun saan sen valmiiksi!


Virkkurista löytyy ohje pallolaukkuun, jota olen ahkerasti koukutellut ulkonakin. 1,75 mm koukulla työ etenee hiljakseltaan. Yli puolivälissä olen, joten tästä tulee vielä tälle kesälle kesäkassi.


Virkkurin innoittamana kokeilin leimailla tuotemerkkejä. Ihan vain omaksi ilokseni, kun lähinnä itsellehän nämä minun käsityöt jää. Hauska kokeilu, mutta tuotemerkeistä tuli liian pitkiä. Harvaan työhön voisi ommella tuollaista 10 cm lätkää. Leimailu oli kuitenkin hauskaa, ehkä jatkossa leimailen paperille.

9 kommenttia:

 1. Ihania projekteja! Minulla on tuo samainen kirja, aivan ihania ohjeita pullollaan. Vielä en ole mitään ehtinyt aloittaa.

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja! Etenkin tuo pallokuosi...

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja taas! Innolla odotan etenkin tuon lampunvarjostimen kuvaa, kun se on valmis :)
  Aurinkoista päivää :)

  VastaaPoista
 4. Muikeita alkuja! :) Minä kyllä tykkään katsella myös keskeneräisiä töitä; joskus joku yksityiskohta vie omat aatokset ihan uusille urille. :)

  VastaaPoista
 5. Nyt toivotaan intoa tehdä projektit loppuun! Yleensä blogissa esittely antaa niille ainakin vähän vauhtia, mutta tuo ihana aurinko ja lämpö pakottaa väkisinkin ulos ja liikkumaan:)

  VastaaPoista
 6. Tuosta lampunvarjostimesta tulee varmasti kaunis, lanka on ainakin ihanan helmiäistä. Minäkin korkkaan tänään Virkkurin, kun kirjasto ilmoitti sen saapumisesta. Saas nähdä, mistä innostun, kun niitä kehuja on niin kovasti kirjalle sadellut. :)

  VastaaPoista
 7. Minkälaista "mustetta" käytit tuossa leimailussa? Olen tuosta kankaalle tai nauhalle leimaamisesta haaveillut jo jonkin aikaa. En vain ole saanut aikaiseksi ottaa sen enempää selvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Sinellistä Versacraftin leimasintyynyn, joka on erityisesti suunniteltu kankaille. Silitin vielä leivinpaperin läpi niin pitäisi olla pesunkestävä:)

   Poista
 8. lampunvarjostimen alku näyttää todella lupaavalta! jään odottamaan miltä se näyttää valmiina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...