sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Imagine WhenMitäs kertoisin huivista, joka on ollut valmiina jo kuukauden, mutta jäi kuvaamatta? Kyseessä on Joji Locatellin Imagine When. Kaunis huivi, josta kiinnostuin kun luin Jojin kommentteja suunnitteluprosessista. Olisipa välillä kiinnostavaa tietää enemmän muidenkin neuleiden suunnittelusta! Huivi on yksinkertainen neuloa, mutta lyhennetyt kerrokset, langankierrot ja nirkot pitävät mielenkiinnon yllä. Pidän siitä, millaisen muodon lyhennetyt kerrokset saavat aikaiseksi ja miten nuo "reikäkerrokset" huivissa näkyvät. Sen verran tässä sai ajatella ja laskea kerroksia, etten tarttunut tähän jos aikaa neulomiseen oli vain pieni hetki. Mieluiten neuloin osion kerrallaan, jotta pysyin mukana, missä mennään ja mitä on neulottu.Tavallaan olin päättänyt, että neulon vähemmän huiveja, mutta sain perusteltua tämän huivin neulomisen itselleni tällä kimaltavalla langalla. Lanitium ex Machinan kimallesukkalanka tarttui mukaan Villavyyhdistä. Minultahan puuttui kokonaan sellainen hiukan juhlava huivi, jonka voisi juhlissa kietaista harteiden ympärille. Nyt tarvitaan enää juhlat, sillä huivi on valmis!

14 kommenttia:

 1. Järkkää vaikka itse ne juhlat, sillä tuo huivi ansaitsee päästä ulkoilutettavaksi!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Tuo harteilla tulee arjestakin juhlaa! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi tyylikäs huivi! Ehkäpä minäkin joskus.....

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Teetpä kaunista jälkeä!

  VastaaPoista
 5. Ihana rakenne huivissa, ja kiinnostavia yksityiskohtia selkeyden lisäksi. Tykkää! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi. Tuo lanka olis kyllä ihanaa! Sun tarvii pitää ne juhlat vaikka itse =)Huivi vaatii ehdottomasti päästä osallistumaan juhliin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos! Heti postauksen jälkeen tuli mieleen, että ehkäpä pääsenkin ulkoiluttamaan tätä huivia ainakin yksiin juhliin. Sitähän ei koskaan tiedä, millaiseksi nämä helteet muuttuvat ja lämmike on tarpeen:)

  VastaaPoista
 8. Upea huivi! Eikä näytä yhtään yksinkertaiselta mallilta. Nimim. juhlat olis, muttei huivia..

  VastaaPoista
 9. Kaunis on, malli sopii hyvin langan kanssa :)

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis! Yksinkertaisuudessaan ihana.

  VastaaPoista
 11. Niin kaunis ja niin kaunista lankaa! Juuri Villavyyhdin nettikaupasta katselin samaa lankaa, mutta harmittelin kun mitään väriä ei ollut saatavilla. Nyt siirsin Paypal -tilille rahaa, että pääsisin alkuviikosta tilaamaan Etsystä. Siellä oli tarjolla niin upeita värejä tuosta kimallelangasta.

  VastaaPoista
 12. Kaunis. Ja oma to do-lista senkun kasvaa o.O

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...