lauantai 9. helmikuuta 2013

Villahamonen


Kaipasin kuun vaihteessa jotain uutta ja nopeaa neulottavaa. Tutkiskelin, mitä lankoja kotoa löytyy ja mitä niistä voisi neuloa. Ihana tunne, kun löytää projektiin sopivat ja pitkään marinoituneet langat lankakorista! Innostuin neulomaan tytölle villahameen, joka lämmittäisi pakkaspäivinäkin. Ohjeeksi valitsin Happy Heart Girls Skirtin ja langaksi Pirtin Kehräämön Karstalangan.


Neule valmistui nopeasti ja selvisin nypyistäkin kohtalaisesti. Varsinkin neuleen kastelemisen jälkeen ne tasoittuivat kummasti. Lankaa meni vähän reilu vyyhti ja vyötäröä pitää kasassa kuminauha. Lanka ei kuitenkaan taida olla paras mahdollinen lasten neuleisiin, sillä se kuulemma kutittaa. Onneksi se ei ole suoraan kosketuksissa ihon kanssa, vaan välissä on aina sukkikset ja aluspaita. Ai, että tykkäisin itsekin tämän värisestä hameesta :).

5 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta. Laittaisikohan meidänkin tyttönen tuollaisen päälleen, jos tekaisisin. Turkoosina varmaan pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
 2. Söpö hamonen, sydän kruunaa kokonaisuuden! Ei muuta kun itelle samanlaista tikuttelemaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva hame, toimisi varmaan naisellakin suurempana. Sulla on muuten tosi kiva ja inspiroiva blogi, ja olen nyt koukussa paitsi tähän sinun niin myös noihin sinun linkittämiisi blogeihin:)

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti hamonen! Äiti tarvitsee ehdottomasti samanlaisen. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos kaikille tasapuolisesti! Sitähän ei tiedä, jos vaikka ensi talvena neuloisi hameen itsellekin. Tälle talvelle ei enää jaksa eikä kerkeä, jos meinaa nuo muut keskeneräiset saada valmiiksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...