sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pom pom


Tytöillä oli eilen hauska ilta, kun pääsivät naapuriin saunomaan, herkuttelemaan ja katsomaan Putousta. Käytin ajan hyödyksi ja tein jotain uutta ja kivaa kotiin. Kaivoin askartelukaapista esille tupsukehikon, kuumaliimaa ja pitsiteippiä.


Tupsukehikolla pyöräytin muutamat tupsut jämälangoista. Värivalikoima oli aika rajallinen, sillä suurin osa jämistä on virkattu isoäidinneliöiksi.


Sitten kuumaliimalla tupsut oksiin kiinni ja kissankestävä kukkakimppu oli valmis. Tykkäisin niin leikkokukista, mutta nuo meidän kissaterroristit kaatavat maljakot ja syövät kukat, joten olen luovuttanut. Tämä kimppu on ainakin vielä saanut olla rauhassa. 

Idea tuli alunperin vastaan Pinterestissä, ja yksi versio löytyy esim. täältä.


Pitsiteipillä koristelin kirkkaat tuikkukipot. Pitsiteipin ostin jo puoli vuotta sitten Teippitarhasta, mutta vasta nyt sain aikaiseksi käyttää sitä. Oli muuten aika näppärä käyttää, kun sitä sai repiä irti ja kiinnittää taas uudestaan useammankin kerran, eikä teippi mennyt miksikään.


Lopuksi vielä kuva uudesta Olga-riipuksestani, joka toimii samalla puikkomittana:). Pakko oli tilata, kun La Mimmiitassa oli ilmainen toimitus Succaplokin tuotteille (etu on muuten voimassa vielä tämän kuun loppuun). Saas nähdä, pääseekö tämä oikeasti mittauskäyttöön vai jääkö ihan vaan riipukseksi. Ainakin kovasti yritän yhdistää molemmat toiminnot.

4 kommenttia:

 1. Niin herttaista- nuo karvapallot kuten myös "teippituikut"!!!!

  VastaaPoista
 2. Mainio tuo riipus! Täytyy tästä lähtee kahtoo, jos itellekkin saisi postiin semmoisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan tilaamaan! Värivaihtoehtojakin löytyi vaikka kuinka:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...