keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Keltaiset tupsut


Ekaluokkalainen ihastui syksyllä kaupassa pipoon, jossa oli kaksinkerroin käännetty joustinneule alhaalla ja ylhäällä keikkui tupsu. En suostunut ostamaan, kun äkkiäkös sellaisen neuloo itse. Aloitinkin tämän heti elokuussa, mutta innostus loppui kesken ja pahasti. Harmaa tuntui jotenkin tunkkaiselle pinkin ja keltaisen kanssa. 

Olen viime aikoina yrittänyt tehdä keskeneräisiä valmiiksi, joten tartuin lopulta myös tähän. Ihan ok tästä tuli ja on tytölle kelvannut ainakin kotipihalle. Alkuperäistä tämä ei juurikaan muistuta, mutta se on tainnut jo neidiltä unohtua. Lankana Dropsin Karismaa ja puikot 3,5 mm.


Tottakai nuoremmallekin piti saada oma tupsupipo. Kotoa löytyi sopivan vahvuista lankaa superhelppoon syyspipoon, jonka kaikki innokkaimat ovatkin jo neuloneet. Pari kertaa piti ottaa uusiksi, kun jouduin etsimään oikean silmukkamäärän. Lisäksi tuo piparireunus kiristi langanjuoksujen takia ensimmäisessä versiossa liikaa. Tässä se taitaa olla taas liian löysä, joten pitäisi harjoitella enemmän.

Tykkään näistä väreistä ja niin tykkää nuorimmainenkin. Parasta hänen mielestään on tietysti tuo tupsu :). Tässä lankana on Dropsin Big Merinoa ja puikot 5 mm.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...