perjantai 11. maaliskuuta 2011

Raidallinen tunika

Viime viikonlopun messuilta tarttui mukaan Rowanin Felted Tweediä. Pakko myöntää, että luonnonvalossa jäin harmittelemaan valitsemiani sävyjä. Messuilla Titityyn värivalikoima oli rajallinen, tungos ahdisti, messuosasto oli viimeisimmässä, pimeässä nurkassa ja äkkiä kaappasin jotain mukaani. Jälkikäteen huomasin, että sama lanka olisi ollut edullisempaa FiinaNeuleessa ja liikkeen värivalikoimakin oli laajempi. Olisipa ihan eri sävyt tarttuneet sieltä mukaan. No, jotainhan näistä kuitenkin oli tehtävä (ja vielä jäi pari kerääkin).


Suuri Käsityölehdessä (2/2010) oli tytön tunikan ohje yksivärisenä. Itsellä ei kuitenkaan ollut yksiväriseen mitään lankaa tarpeeksi, joten raidoittelin Felted Tweedillä sitä mukaa, kun hyvälle tuntui. Tuo vihreä on vähän liian myrkyllinen minun makuuni, mutta menköön. Ja oikeasti nämä värit ovat kauniimmat luonnossa, mitä näissä kuvissa. Tosin illalla pimeällä nämä värit ovat myös harvinaisen mitäänsanomattomat, joten monta kertaa tuskailin, mitä teen tämän kanssa. Varsinkin tuo hempeän vaaleanpunainen muuttuu jossain valossa (ja näissä kuvissa) värittömäksi beigeksi. Teki mieli purkaa, mutta jatkoin loppuun, kun en osannut antaa periksi.


Niskassa nappikiinnitys. Toivottavasti ei liian hankala käytännössä, eli tarhassa.

Ei siis mikään huippuihana tunika, mutta varsin sopiva tarhaan ja kotikäyttöön. Ja onpahan värimaailma vähän eri aiempiin pastillisävyihin tai kirkkaisiin väreihin verrattuna. Meidän miss pinkki hyväksyi ja jopa piti tuosta vihreästä väristä.

2 kommenttia:

  1. kaunis tuo minusta on ja ihan käytännölliseltä vaikuttaa. Mulla on melkein elämäni ensimmäinen tekele pipo valmiina, vielä pitäisi tehdä kolmen puikon päättely. tekele odottaa äidin luona mutta en anna hänen tehdä valmiiks vaan saa opettaa mut niin osaan tehdä jotain alusta loppuun :)

    VastaaPoista
  2. Äidiltä saakin ne parhaat vinkit. Muutama puhelu on tullut soitettua, kun ohje on ollut yhtä hepreaa... :) Mutta niin sitä oppii.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...