lauantai 26. maaliskuuta 2011

Neulottu koru


Tämä koru on kummitellut mielessä siitä asti, kun näin Tyttö kylmän maan blogissa linkin Olga Jazzyn tekemään neulottuun kaulakoruun. Kaunis, yksinkertainen koru ja niin monia erilaisia versioita voisi tästäkin neuloa. Tein rannekorun testimielessä, mutta kyllähän tästä ehdottomasti voisi tehdä myös tuon kaulakorun - yksivärisenä tai sitten kahdella värillä.


Lankana on kahta Katian Boleroa (hopea) ja Brisaa (tummempi harmaa), jotka olin joskus ostanut ihan tarkoituksella tällaisiin pikkuprojekteihin. Tässä kuvassa koru toiselta puolelta. Voisi pitää kummin päin vaan.


Nappina on se, mitä purnukasta löytyi. Alussa tämä kohta tuntui rumalle muuhun koruun verrattuna, mutta loppujen lopuksi tykästyin tähänkin.Pitkään pyörittelin korua ja mietin kummin päin aion sitä pitää. Päädyin samaan kuin alkuperäisessä ohjeessa, eli nurjat silmukat näkyville. Tein kyllä gallupin kotiväelle, kun oli niin vaikea päättää.

2 kommenttia:

  1. Tulipas siitä hieno! Itse en ole vieläkään saanut aikaiseksi tehtyä korua, kun en ole ikinä ennen neulonut mitään englanninkielisestä ohjeesta, joten siinä on silloin aina tietty kynnyt aloittaa :)
    Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni!

    VastaaPoista
  2. Tästä ohjeesta on ainakin hyvä aloittaa, kun tarvitsee kääntää suomeksi vain pari juttua. Siitä vaan kokeilemaan:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...