tiistai 25. syyskuuta 2018

Maileg-maailma

Jos minulla olisi enemmän luovaa vapaa-aikaa, tykkäisin tuunailla ja sisustaa kotia sekä askarrella lasten leikkeihin kaikkea pientä ja söpöä. Tiedättehän te - sellaista aikaa, jolloin on virkeä, ajatus kulkee, on aikaansaava ja tarmokas. Valitettavasti sellaista aikaa ei ole viime aikoina kovin usein ollut. Yleensä sitä istahtaa iltaisin sohvalle niin väsyneenä, ettei kykene muuhun kuin tuttuihin ja turvallisiin neuleisiin, jotka eivät ihan liikoja vaadi. Uuden neuleen aloittaminen ja lankojen keriminenkin on yleensä ajoitettava viikonloppuihin.


Tästä huolimatta olen vuosien aikana saanut muutamia pikkujuttuja näperrettyä tytöille. Osa niistä on tehty Barbeille, osa nukkekotiin ja osa varta vasten tähän Maileg-maailmaan. Vähitellen ne kaikki ovat päätyneet Maileg-pupujen, -hiirien ja -kissojen kotiin. Tästä kuvasta löytyy Ebba Masalin -taulu, neulottu peitto ja makramee-seinätekstiili. Tekoturkistupsu on kokenut jossakin pipossa kovia, ja purettuna siitä on tullut kaunis, pehmeä matto.


Maileg-kodista löytyy myös viime jouluksi virkkaamani keinu, joka näyttää ihan söpöltä vaikka tässä ei ihan ajatus ja toteutus kohdanneetkaan. Lattiaa koristaa virkattu Juhannusruusu-matto, minilankakori täynnä lankaa sekä Snurren paperikassi. Mistäs muualtakaan ne langat olisi ostettu? 

7 kommenttia:

 1. Ihania minijuttuja, varsinkin Snurren paperikassi :DDD Seuraavaksi sitten Titityyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että tämä kassi jää uniikkikappaleeksi. Sen verran oli hankalaa taitella pussia kokoon näillä nakkisormilla:)

   Poista
 2. Just samaa ku Emmakin: Snurren paprubagi on ihan paras, huikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just huomasin, että Maileg-kodissa on kyllä lankaa ja Snurre-kassi, mutta missäs ne keskeneräiset neuleet :) ?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on yksi suosikeistani:) Suunnitelmissa oli myös jonkinlaisen teltan virkkaaminen. Katsotaan, valmistuuko se koskaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...