perjantai 18. elokuuta 2017

Kirsikoita


Heti perään esittelen ehkä söpöimmän avaimenperän ikinä. Tähänkin löytyy ohje Molla Millsin uusimmasta kirjasta (Virkkuri 4 - kurittomat kuosit). Minun lisäkseni tyttöni ovat selailleet kirjaa innokkaasti, ja kaikenlaisia toiveita on kuultu. Tässä niistä ensimmäinen. Avaimenperälle oli oikeasti tarve, sillä aikaisempi oli kesän aikana hävinnyt (ja ne avaimet myös...). 

Tämä avaimenperän ohje on aika tyypillinen kirjan ohje siinä mielessä, että pelkällä langalla ja koukulla ei selviä. Viimeistelty tuote ja ulkonäkö on saatu monessa ohjeessa aikaiseksi käyttämällä muitakin materiaaleja langan lisäksi. Tästäkin pienestä työstä löytyy huopaa, narua ja metallirengas, lisäksi tarvittin tekstiililiimaa. Onneksi askartelutarvikevarastoni on kohtuullinen, ja kaikki muu löytyi liimaa lukuunottamatta. 

6 kommenttia:

 1. On kyllä tosi söpö! En ole vielä ennättänytkään selailla Molla Millsin uusinta kurjaa, mutta nämä uudet virkkauksesi kyllä innostavat kirjan - ja virkkauksen - äärelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä Mollan kirjoista ihan jo senkin takia, että niistä riittää inspiraatiota vuosiksi. Huomaan edelleen palaavani ensimmäisen kirjan ohjeisiin, ja uskon, että myös tästä kirjasta on iloa pitkään. Vielä kun tytöt innostuisivat itse virkkaamaan vaikka tämän kirjan ohjeilla:)

   Poista
 2. Onpa todella näppärä. Ihana idea ja toteutus.

  VastaaPoista
 3. En jotenkin ainakaan heti ykkösselaamisella innostunut ko. kirjasta, mutta nämä sun tekemät jutut ovat kyllä niin söpöjä, että pitänee vielä käydä selaamassa toisenkin kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä muutama sellainenkin ohje, jotka taitaa jäädä virkkaamatta. Mutta sen verran niitä, jotka joku päivä koukulle päätyvät, että parempi ostaa koko opus omaksi:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...