keskiviikko 16. elokuuta 2017

Jäätelöpurkit


Molla Millsin uusin Virkkuri (Kurittomat Kuosit) ilmestyi muutama viikko sitten, ja kirja sai täällä aikaiseksi inspiraatiopuuskan, kuten hyvän käsityökirjan kuuluukin. Vaikka kirjan tuotteet on suunnattu pääasiassa lapsille, siitä löytyy myös ohjeita kodin sisustukseen sekä lahjaideoita. Useampikin projekti odottelee koukulle pääsyä, joten eiköhän tästäkin kirjasta ole iloa vuosiksi eteenpäin.


Ensimmäiseksi uudistin koululaisen kynäpurkit erivärisillä jäätelökuoseilla. Tytön pöytä alkoi siivous- ja järjestelyurakan jälkeen muistuttaa liikaa toimistoa, joten jotain hauskaa pöydälle oli saatava. Kirjassa jäätelökuviota oli käytetty limupussukkaan, mutta samalla silmukkamäärällä ja hieman pienemmällä koukulla (2 mm), ohje taipui peltipurkin päälliseksi. Lankana näissä on tuttua Schachenmayrin Cataniaa sekä Scheepjesin Catonaa. 


Varsin koukuttava projekti, ja erityisesti meidän tyttöjen mieleen! Jään vielä miettimään, mihin muuhun voisin tuota jäätelökuviota käyttää. 

(Tyttöjen söpöt kynät on ostettu Nova Melinalta)

4 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanat! Virkkuri kirjoissa on ihania malleja. Marjakuosit kiehtoo myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kirjoista löytyy vaikka mitä ihanaa! Monet mallit ovat lisäksi sellaisia, että niitä voi soveltaa johonkin toiseen juttuun. Ja ne marjakuosit myös!

   Poista
 2. Onpas söpöt tötteröpurkit - hauskat ja iloiset työpöydän koristukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jäätelökuvio on niin tyttöjen mieleen! Toinenkin tilasi jo omansa, mutta katsotaan:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...