perjantai 21. heinäkuuta 2017

Flamingo-paitaTytöllä oli tarve neulepaidalle. Matkalle sattui Nook Kollektiivi ja Kässäkerho Pom Pomin lankaa (sävyssä Flamingo), ja yhtäkkiä pitkään jatkunut neulejumi olikin jo selätetty. Alunperin tarkoituksena oli neuloa rento, oversize villapaita, mutta huomasin, että kaksi vyyhtiä ei siihen riittänytkään. Lapset kasvavat ja niin eespäin... 


Instagramin kautta sain vinkin So Faded Pint Sized -ohjeesta, joka minulta oli mennyt täysin ohi. Aikuisten versio oli tuttu, ja pian huomasin, että pienempi malli oli oikein hyvä ohje perusraglaniin.Neuloin paidan hieman ohjetta soveltaen. Aloitin 12-vuotiaan koolla, mutta mittojen puolesta paita taitaa olla 10-vuotiaan kokoa. Jätin olkapäiden ainaoikean pois, ja resorit tein kierretyllä joustimella.


Lanka on mitä parhainta. Väri on upea ja en voinut kuin ihailla, miten langan eri sävyt tulivat esille paitaa neuloessa. Ehkä jatkossa uskallan valita itsellekin rohkeammin muita kuin harmaan eri sävyjä. Parasta tietysti se, että tyttö tykkää, mutta onhan se hassua, että heinäkuussa neulepaita ei ole yhtään liikaa. No, ensi viikolla valmiit neuleet jää kotiin ja pakkaan mukaani vain pari keskeneräistä. Vihdoinkin täälläkin on loma!

10 kommenttia:

 1. Ihana paita ja lanka! Pitäisikin useammin piipahtaa Pom pomissa, kun tällä samassa kaupungissa asustelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pom Pom lankoja oli tarttua enemmänkin mukaan, niin ihania ne ovat :)

   Poista
 2. Ai kauhea, kun tää ihmisen värimaku ei pysy paikoillaan. Tämmöiset persikat, flamingot ja muut oli ennen ihan kauhistus. Ja just nyt ne kolkuttelee ja kovasti. Upea paita!

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä ihan täydellisen värinen paita ja sopii juuri tuollaiselle tyttöselle, kuin nenä päähän. Tiedän, että meidänkin neitokainen olisi tällaisesta onneissaan!

  VastaaPoista
 4. Oi, mulla on tota samaa Flamingoa pöydällä odottelemassa! Näyttää neulottuna just niin ihanalta kuin kuvittelin :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis peruspaita ja ihana väri!

  VastaaPoista
 6. Kaunis lanka, ihana väri, kiva paita - ja tyylikkäästi esitelty!

  VastaaPoista
 7. Kaunis paita ja väri on nappivalinta . <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...